lørdag den 22. januar 2011

Mine bøger

Øv hvor er det altså irriterende. Jeg fik nedbrud på nettet i går og i formiddags, og det sker altid på det mest ubelejlige tidspunkt. Det var nemlig min mening, at jeg ville have gjort mine staude indlæg færdig, men næ nej.. I stedet tog jeg billeder af alle mine havebøger, og de fleste er nu lagt ud på siden bøger. De er kun lagt midlertidig  ud, da flere skal have en ny placering, og der skal skrives lidt om hver enkelte bog.


Nu har I da mulighed for, at se de få bøger, som jeg er den lykkelige ejer af. Senere kommer også mine dvd'er ud. Sikkert også under kategorien bøger, som jeg vil tilføje DVD.

11 kommentarer:

 1. Hej Madam Bæk

  Dejligt udbud af bøger, du har. Det er altid lækkert, især billederne i dem. Jeg glæder mig til jeg engang kan få egen have. :)
  Helge Petersen, det var ham, der lavede haveprogrammer... sjovt.

  God lørdag.

  SvarSlet
 2. Wow!!! Jag blir imponerad av alla fina böcker!!! Om du inte har läst Anne Just - mit liv i ord og billeder, måste du göra det bums!!! Vilken fantastiskt intressant levnadsbeskrivning!!!
  Trevlig lördagskväll!
  /Ruben

  SvarSlet
 3. Kære Ruben

  Anne Just mit liv i ord og billeder har jeg ikke. Hvorfor jeg ikke har læst den, ved jeg ikke. Måske fordi, at jeg har DVD'en Haven i Hune? Anne var jo en dejlig og meget levende og livsbekræftende dame, som jeg selv have fornøjelsen af at møde. En skam at hun skulle forlade denne verden alt alt for tidligt.

  SvarSlet
 4. Nej-nej-nej! Så er den gal igen! Min ansigtskulør skifter faretruende fra Grisling til Løvfrø...!! Nu ved jeg jo ikke hvilken landsdel du slæber dine bøger til, men har en kraftig formodning om at det ikke er lige rundt om "mit" hjørne...! Havde det været det, havde du fundet fru friis med næsen mod ruden og store våde hundeøjne, der bad om lov til at bladre i herlighederne!! Nå, hvad jamrer jeg over, vi har da også et fint bibliotek i Kolding, det er bare ikke indrettet med have omkring! Spændt på at se dine dvd'er!
  litterære havehilsner fra fru friis

  SvarSlet
 5. Hold da helt op, sikke en samlig, det er godt nok imponerende. Jeg ser frem til at der kommer en lille beskrivelse og måske anmeldelse, der er ihvertfald flere af bøgerne, som jeg gerne vil stifte nærmere bekendtskab med.

  SvarSlet
 6. Kære Fru Friis.
  Jeg må bedrøve dig med, at jeg slæææber mine bøger ca 15 nord om Helsingør. Men skulle din vej falde forbi, behøver de store våde hundeøjne slet ikke stå udenfor mine vinduer og sluge alle herlighederne ud af mine dejlige bøger.. Næ her i huset findes der nemlig en til flere døre, der kan åbnes og hundeøjnene kan komme endnu tættere på bøgerne. Skulle vejret være til det, så kan det også lade sig gøre, at får koi pedicure med et koldt glas hvidvin eller en kop kaffe sammen de hyggelige bøger ;-)

  Kære Sissi.
  Du kan jo fortælle mig, hvilke bøger det drejer sig om. Så kan jeg jo starte med dem :)

  SvarSlet
 7. Computerproblemer er frustrerende - godt du "kom i gang igen" - jeg lurede også på hvorfor du ikke var aktiv herinde - vi er jo blevet vant til at du enten udgiver et indlæg eller er rundt og kommentere.
  Jeg er vild med havebøger - det er en god idé du har med en lille præsentation af dem. Jeg har faktisk ret mange havebøger - måske skulle jeg også vise dem på min blog - det må jeg lige overveje!
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 8. Kære Berit.
  Ja, det er jo ikke fordi jeg frivilligt holder mig væk fra bloggen. Dertil holder jeg for meget af, at blogge med jer, mine blogvenner! Næ, det er enten fordi jeg har tekniske problemer, eller også er det fordi jeg må give efter for min sygdom i nogle dage.

  SvarSlet
 9. Kære Madam Bæk
  Herligt at du får lavet noget af det sjove foto-arbejde af ens lækre bøger. Jeg er ikke kommet længere med mine bøger, men har også haft besøg i flere dage.
  Pøj pøj med internettet;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 10. Selv om jeg bilder mig ind at kende dig ret godt, så bliver du ved med at overraske med alt hvad du overkommer trods den megen sygdom :-)
  Mange kærlige hilsner fra Vivi

  SvarSlet
 11. Kæreste Vivi, du ved jo at jeg elsker, at overraske og gøre tingene fuld og helt, ikk? Så må jeg ligge mig, når Mr. Meniére, fistler, øresten og hvad det ånssvage øre ellers har raget til sig siger, at nu er det nok ;-)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.