fredag den 7. januar 2011

Kan bloggen blive bedre?

Sådan skrev jeg i en gadges i højre spalte. Det gjorde jeg, fordi jeg har så mange idéer til bloggen her, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte op. Med jeres hjælp og ønsker vil det måske blive nemmere for mig. Jeg har blandt andet tænkt mig, at grave lidt i plante historien efterhånden som væksterne dukker op ude i haven. Det vil give selv mig en større viden om de forskellige slægter.
Det samme vil jeg gøre med de fugle, efterhånden som det lykkedes mig, at få et rimelig billede af dem. Jeg har også tænkt mig, at tage en del billeder, som for lov til at stå alene her på bloggen. Jeg er også i gang med at oprette en side med alle mine havebøger, og der er mange nok 70 stykker.
Mange mennesker er bange for at spørge ind til min sygdom, hvilket man ikke skal være. At jeg ikke selv tager emnet op, er det fordi jeg ikke vil bruge mit liv på at fokusere på den negative, men at jeg vælger livsglæden ved mange andre ting. Men jeg vil gerne besvare spørgsmål omkring Meniere og tinitus. Desværre har jeg på grund af sygdommen svært ved at koncentrer mig, og tit kan der forkomme engang ordkløveri ud af det. Det må I bare bære over med. Jeg er hverken fuld eller tosset ;-).

Så jeg håber, at høre fra jer kære venner enten her i kommentarer eller på mail skatbk@gmail.com Positivt eller negativt - alt er velkommen.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det lyder som en god idé med at grave lidt i plantehistorien undervejs. Men derudover synes jeg det er svært at sige, hvad der kunne være på bloggen - der skal vel være det, som netop DU har lyst til at vise os. Jeg har set rundt omkring, at man kan komme på "haveblogger-liste" eller "interiørblogger-liste" hvis man altså kun holder sig til ET emne. Det kan jeg personligt ikke selv... Og har det sådan, at min blog skal vise, hvad jeg sysler med, og vil vise frem - ikke hvad jeg tror vil skabe flest læsere eller medlemsskab af en eller anden liste... Ved godt, at det slet ikke er det, du er inde på her. Vil bare sige, at bloggen skal være præcis som du vil have den, og det skal være hyggeligt at lave den!
  Forårs ( optimistisk måske ) hilsen fra Anette

  SvarSlet
 2. Vil rigtig gerne læse noget om de planter, du har i din have, og de erfaringer du har med dem. Det kan være med til at udvide mit plantekendskab.
  Vil selv skrive noget om de planter, jeg har i min have, fordi jeg syntes planter er fantastiske. Skulle jeg skrive om en plante hver dag, tror jeg, at der er til flere års skriverier :-)

  Jeg syntes, planter og plantesammensætning er meget spændende. Det er ofte aha :-), hvis jeg læser om en plante, jeg ikke tidligere har været opmærksom på. Selvfølgelig er det ikke alle planter, jeg er lige vild med, men jo mere spændende en have kan blive hele året rundt, jo mere fantastisk er den.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 3. Kære Anette
  Vi er helt enige. Jeg mente bare, hvis man havde nogle ønsker omkring det, som jeg har været lidt inde på. Mange ting er jo kun en flygtig visning.

  Kære Vivik
  Jeg komme ind på de forskellige planter, efterhånden som jeg kommer i berøring med dem. Men er det mest stauderne, som du tænker på??

  SvarSlet
 4. Jeg tænker ikke kun stauder, men hele paletten. For mig er en have skønnest, når der er planter i forskellige højder, træer, buske både stedsegrønne og løvfældende. Stauder, løg, klatreplanter, et- og to årige.

  Jeg mener ligesom Anette, skriv om det du har lyst til.
  Jeg skriver, om det jeg brænder for, og det jeg gerne vil dele med andre.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.