torsdag den 20. januar 2011

Hvad har jeg gjort :-O

Jeg skal lade være med, at kigge i frøkataloger og hjemmesider. Jeg skulle bare lige se om der var kommet noget nyt hos Primafrø, som jeg handlede hos for et par år siden. Jooo, det var der rigtig nok. Den der ser da meget sød ud og den der kan du bruge til den hvide have. Den der kan du bruge i Sverige, for den kan tåle tørke, og den der.... Jamen den der kan du simpelthen ikke undvære, og den der.... Nej hvad med den og den og den....
Indkøbskurv, gå til betaling og send.. Puha, hvor skal jeg dog gøre af alle de frø?? Hjælp mig milde moster. Familien får det hele til at klø over det hele . Frø her og frø der.. Det blev til 21 forskellige, som jeg slet ikke har plads til!! Ok så kan jeg jo forære dem væk.. men, men .. nej ikke rører computeren den næste mange dage. Det går helt galt med alle de frø... Men jeg elsker bare at så....

Nedenstående er blot nogen af den jeg bare lige kom til at bestille.

 10 kommentarer:

 1. He-he ja det holder hårdt! Idag modtog jeg frøkataloget fra Impecta og andre er på vej, så er det ikke så nemt at fylde i kurven når jeg har kataloget i hardcopy:))
  En af mine drømme i forhold til alle de havebloggere som jeg lærer at kende er at vi ud over erfaringer kan bytte planter og frø og hvis du havde vidst at jeg havde Rudbeckia som popper op hvor den ikke skal være ja så kunne du få en bid o.s.v. Jeg har ikke så meget tid, men p.å. Sigt vil jeg lave en side med overskudslageret.

  SvarSlet
 2. Sjovt at du siger det Lisbeth. Jeg tænkte netop på, at lave en side med overskudsplanter. Det bliver nok ikke før til næste år, da stauderne skal bruge længere tid til at udvikle sig.

  Du nævner, at du har en Rudbeckia. Hvad er det for een??

  SvarSlet
 3. hvad kan det dog ikke udvikle sig til :-) Men jeg håber at Madam Bæk får plads til ihvertfald et par eksemplarer af hver af de planter der kommer ud af frøene fra de fine poser. Held og lykke

  SvarSlet
 4. Bare tanken om at sende små planter afsted på rejse til blogvennernes have og ligeledes at modtage små pakker med nogen nye planter - det lyder da bare så dejligt og hyggeligt. Jeg havde blandt andet mange blå Jakobstiger i sommers - dem er jeg blevet helt vild med som supplement til Akelejerne.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 5. Først lige et skummelt grin fra mig... gnæk-gnæk... har selv lige været der!!

  Dernæst så´er det jo en genial ide med bytte-plante-med-blogvenner, nu er de små grå så sat i cirkulation rundt om i de små havehjem, så ser vi hvornår ideen springer ud og bliver til en frodig aktivitet.

  frøhilsner fra fru friis (med endnu en skummelt he-he...)

  SvarSlet
 6. Ja frø firmaerne ....dem skal man holde sig langt væk fra *SMILER*.....de frister altid over evne :0) Men hvilke fristelser......glæder mig til at følge forkultiveringen :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 7. Det er alltid fristene til å bestille maaaange frø....Det er jo så mye fint!!
  Fine blomster du har kjøpt fra av da.

  Ha en fin helg!

  Klem Anita

  SvarSlet
 8. Kære Madam Bæk:o)

  Må også bryde sammen og tilstå, at jeg heller ikke kan styre mig, når det gælder frø-indkøb. Og jeg ved fra tidligere år, at der altid bliver en masse små planter i overskud. Det kunne være fantastisk, hvis man på en eller anden måde, kunne finde ud af at bytte overskudsplanter med blogvennerne. Og det samme med frø.
  Du er fuld af gode ideer og initiativer, så jeg er sikker på, at du nok skal hitte ud af, hvordan det rent praktisk kan realiseres:o)

  Det er for tåbeligt at smide planter eller frø ud, når andre kan få glæde af dem.

  Hav en rigtig dejlig weekend:o)

  SvarSlet
 9. Hvor er I allesammen dygtige! Armchair gardening kan blive en bekostelig affære.

  Selv er jeg ikke så god til det dersens så-show. Sidste år såede jeg på voksestedet og havde kæmpeproblemer med at se forskel på spirende ukrudt, og hvad jeg havde sået. Forrige år havde jeg held med lathyrus. Jeg har ikke noget væksthus ejheller en mistbænk, meeeeennn...... Odenia kan bringe mig ud af den knibe. Pragtfuldt at få tilsendt små nuttede forspirede planter. Må dog indrømme, at jeg allerede har købt og fået lathyrusfrø fra England.

  SvarSlet
 10. Griner:-) Har du overvejet at spørge naboerne om de evt.kunne tænke sig at overlade noget jord til dine mange projecter?
  Hils manden når han kommer hjem.
  Hilsen Vivi

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.