søndag den 23. januar 2011

Forår i stuerne

For et par dage siden på en rigtig gråvejrsdag, syntes jeg, at jeg trængte til lidt forår i luften. Det blev til nogle potter med perlehyacinter Muscari i den hvide og blå udgave.

Med lidt forårsblomster bliver det nok heller ikke så slemt for min kære mand, at vende hjem til det kolde nord fra Fillippinerne. Han lander i aften, og jeg glæder mig til han kommer hjem.Her er resterne af de utrolige smukke roser, som min datter have med hjem for over en uge siden. De fleste står endnu, og er her suppleret med rosafarvet liljer. Foran står den blå perlahyacint Muscari.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt med lidt forår i stuen :-)

  SvarSlet
 2. Perlehyacinter er dejlige forårsbebudere og "nødvendige" i stuen i ventetid ;-)

  SvarSlet
 3. Det bliver dejligt for dig at få din mand hjem igen! Perlehyacinter er dejlige og deres fine udseende navnet har jeg været vild med siden barndommen:))

  SvarSlet
 4. Jeg kan mærke hvordan det klør i dine hænder for at komme i haven nu:-)

  SvarSlet
 5. Hej din skønne madam:o)

  Hvor er det dejligt for dig, at du får din mand hjem igen iaften:o) Og sikke nogle herlige perlehyacinter:o) Jeg synes det er sådan en bedårende løgvækst og så holder de sig længe indendørs.

  Jeg har det selv sådan, at jeg simpelthen ikke kan slæbe migselv igennem januar uden en masse løgvækster og grene til drivning i både stuer og køkken. Det er ligefrem en livsnødvendighed, vil jeg vove at påstå. Det har en positiv effekt på psyken. Og dine perlehyacinter kan du jo glæde dig over i haven bagefter.

  Jeg går altid selv og lurer på, hvornår blomsterhandlerne sætter deres afblomstrede våriris ned til næsten ingen penge. Det er en billig og god måde, at skaffe sig flere af dem på. Jeg ELSKER våriris, men synes de holder for kort tid indendørs.

  Nyd din mand og dine skønne løgvækster:o) Pssssttt...madam Bæk, så har han nok en lille gave med hjem fra det store udland til hans dejlige kone, ikke?:o)

  Mange varme hilsner fra en aldrende kone med gigt i knæene....

  SvarSlet
 6. Forårsfornemmelserne kommer snigende Madam Bæk og dinne skønne billeder hjælper til. Skønt at fylde stuen med forårsløg og planter....det er jeg sikker på manden sætter pris på når han vender hjem til det kolde nord :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.