torsdag den 13. januar 2011

Det er rigtig hyggelig..

... at være alene hjemme sammen med en rigtig god gang maveinfluenza og 39 i feber! Min kære gemal sendte jeg lige en lille tur til filippinerene i mandags, og allerede et par timer efter han tog afsted, lagde jeg min med influenza. Jeg synes, at det er lidt hårdt, at have influenza, når man samtidig har et par dejlige hunde der skal ud på tur.

Her i huset holder vi meget af, at fyre i brændeovnen, derfor har vi sat fjernvarmen så lavt, at der skal fyres, når vi er hjemme for at holde  de 22 - 23 grader som jeg godt kan lide. Ergo så skal der slæbes brænde ind, hvilke er temmelig træls, når man har et hoved så stort som rundetårn og en mave så øm, som man havde fået et spark.


Nu er der fyldt helt op i brænderummet til de næste par dage, så det skal jeg ikke tænke på så længe.

Jeg mangler at få renset ruden og støvsuget efter brændet kom ind. Det sviner en del.

Egentligt havde jeg forstillet mig, at jeg skulle gå nogen lange ture med den ene hund. Min gamle tøs kan ikke klare så meget mere. Derefter skulle jeg bare blogge dagen lang. Øv ingen af delene er det blevet til endnu :-( Jeg har dog fået lagt lidt ud på min planteside, selvom det jeg havde håbet på mere.

Men det kommer. Nu vil jeg hoppe tilbage i putteposen, og få en lur, så må vi se om der kan blive mere i morgen.
Så er det ikke fordi, at jeg ikke vil på blogbesøg, men jeg orker det ikke i øjeblikket.

11 kommentarer:

 1. Hvor surt, god bedring med dig.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 2. ØV, hvor surt Madam Bæk:o(

  Sender dig rigtig mange varme hilsner og ønsker om en god og snarlig bedring:o)

  Her i mit hjørne af verden er der også mange der må lægge sig med noget lignede. De plejer at være 19 i vores datters klasse. Idag var der 5,- resten var syge.

  Pøj pøj knus fra mig til dig og håber at du trods alt holder humøret oppe.

  SvarSlet
 3. Tak Tak. Jeg er i bedring, men stadig træt. Og Tante Grøn humøret er det sidste der ryger her.

  SvarSlet
 4. Kære Madam Bæk. Det var sandelig ikke god timing!! Det er da rarest at manden pusler rundt med kamillete og medfølende kommentarer, - samt lufter hund og bærer brænde ind... ;o) Du må istedet nyde stilheden og hurtigst komme til hægterne igen.
  Rigtig god bedring fra fru friis

  SvarSlet
 5. Øv det er typisk! Jeg håber det går hurtigt over - for maveinfluenza er ikke en spøg!! Det er ærgeligt at der ikke er nogle hjemme til at pleje dig! Pas nu godt på dig selv - rigtig god bedring:))

  SvarSlet
 6. Kære Lisbeth.
  Det har ikke været en sjov omgang, men det bliver bredre for hver time vil jeg sige. Jeg har stadig den lille på snart 17 år boende hjemme, og hun har også hjulpe mig det hun nu kan, men har været så uheldig, at få hold i ryggen, og dermed også ligget på langs.
  Tja, en ulykke kommer som bekendt ikke alene ;-) og nu vælter sneen ned igen, som om vi ikke allerede har fået nok. Det har slet ikke vværet muligt at se haven endnu.. SUK!!

  SvarSlet
 7. Fortsat god bedring - og tak for hjælp med "teknikken" på min blog - nu virker det!! Synes jeg havde prøvet det du foreslog - men det lykkedes først med din instruks, så nu er der fine billeder på min blogliste.
  God weekend - hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 8. Oj, oj, oj - maginfluensa, det låter inte bra. Hoppas veden räcker, och att du kryar på dig snabbt!
  /Ruben

  SvarSlet
 9. Sig endelig til hvis i trænger til hjælp:-) Evt. lave en gang god og nærende havresuppe :-)GRINER :-)
  Varme hilsner fra Bjarne og Vivi

  SvarSlet
 10. Stakkels dig, håber at du er ved at være frisk igen. Bare nu ikke manden har taget bacillerne med til filippinerene

  SvarSlet
 11. Kære alle.

  Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg blev helt rørt. De varmer rigtig meget, når man ligger med næsen i vejret. Uden jer ville dagen være mere grå, end det den er i dag.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.