søndag den 16. januar 2011

Der er liv derude.

Jeg har lige for en halv time siden været en tur i haven med kameraet. Det viste sig, at der var liv under den mængde sne, som vi har haft siden november. I øvrigt så er det først i dag, at jeg har kunne se græsset, der ellers har været dækket af sne. Temperaturen har været helt oppe på 6,3 grader i dag. Herligt.

Min blåregnstolpe


Knop fra blåregn Okayama

Sct. hansurt Herbstfreude

Græs, Diarrhena japonica

Påskeklokke Winter Sunshine

Skud fra en påskelilje.

Så fik jeg et glimt af en af vores japanske koi. Her er det vores kuhaku, Jordbær.

Jo, der er skam liv derude under sneen.

11 kommentarer:

 1. Ja, vist er der liv - og hvor er det dejligt - hvis vejret nu kan arte sig "normalt" så er der vintergækker meget snart. DEJLIGT

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, flot knop en blåregn har :-)
  Vi har brug for alt, der bare kan minde om forår, selvom vi stadig er midt på vinteren.

  Kan se du stadig har sne, her er sne og is heldigvis helt væk i dag, med undtagelse af havebassinet, som er noget frossen.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 3. Nej, sikke da nogle fine billeder du har taget idag. Jeg har selv gået derude og fotograferet lidt, men har ikke fanget så fine detaljer som du.

  Hos os forsvandt sne og is fuldstændig i løbet af igår og i nat, jeg må indrømme at jeg syntes det er en lettelse. Haven ser godt nok noget trøstesløs ud, men når man ved at det kun kan gå fremad, gør det jo ikke så meget.

  Ha' en dejlig aften fra fru friis

  SvarSlet
 4. Jeg håber, at sneen er væk om et par dage. Jeg gider den helt ærlig ikke mere.

  Jeg har beskåret et par af billederne - påskeliljen og blåregn knoppen Fru Friis, derfor er de ikke helt skarpe. Jeg burde have skiftet objektiv i stedet, så jeg kunne komme tættere på. Men dovenskab længe leve;-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at se de spirende tegn på et kommende forår - forklar venligst novicen her om påskeliljen er tidligt på færde ?
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 6. Ja, Berit den er meget tidlig på den. Hvorfor ved jeg ikke, men måske fordi den står i en lille bundfrossen potte i drivhuset?? Nej, jeg ved det simpelthen ikke. Desværre.

  SvarSlet
 7. Dejlige, dejlige billeder!
  Vi trænger snart til noget lys! Temperaturstigningen har været mærkbar i dag - fuglene har kvidret en hel del her :)
  Det slår mig lige - hvordan kan jeg være på din blogliste? (Jeg mener ikke, du er fast læser på min blog (eller husker jeg forkert?))
  Ha' en dejlig søndag aften,
  hej fra Line

  SvarSlet
 8. Det er skønt og livsbekræftende at se det hele pible frem nu - jeg går også i haven hver dag, med en slet skjult utålmodighed, og ser efter livstegn.
  Skønne billeder du har taget.

  SvarSlet
 9. Hej och välkommen som följare av min blogg! Kul att du gillade den! Visst är det fantastiskt med allt som spirar under snön. Här dröjer det ett tag innan snön försvinner, men då ligger alla lökarna redan i startgroparna.
  Må så Gott!
  Ester

  SvarSlet
 10. Hej. Dejlige billeder, jeg har også være en tur i haven i dag, men her er stadig meget sne. Fik lagt lidt potter ned så vandet kunne løbe af, så rødderne ikke rådner:) Anne Gine

  SvarSlet
 11. Nu er du der i hvert fald!
  Jeg ved ikke, hvad der kan være sket de andre gange - nogen gange driller det her mekanik... Ligesådan ved kommentarer - nogen gange tror man, at man har skrevet, men så har man glemt at skrive den dersens 'kode', og så er det ikke kommet med alligevel...
  Vi blogges :)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.