søndag den 16. januar 2011

En rose er en rose......

Forleden dag havde min datter den skønneste buket roser med hjem til mig. Jeg elsker roser, ja i det hele taget blomster i de hvide og cremede farver. På mig virker de så rene, blide og uskyldige.
En ting, som jeg er lidt ked af ved buketroserne, det er at de mangler den mest vidunderlige duft, som man forbinder med roserne.Iøvrigt så mener hun selv, at hendes øjne tilhører en 16 år gammel rose. Hvad siger I?

3 kommentarer:

 1. Smukke roser og smukke øjne ;-)
  Mon ikke en rose snart skal være hjemmelavet for at dufte, i hvert fald har jeg også lagt mærke til at de købte ikke dufte det mindste.
  God søndag til dig fra Laura :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en sød og betænksom datter du har:o) Lige den form for kærlig omsorg og forkælelse, du trængte til. Din datters øjne passer jo perfekt til din beskrivelse af hvide roser: Uskyldige, rene og meget meget blide.

  Søndagshilsner til både mor og datter:o)

  SvarSlet
 3. Taktak :D Jeg er meget sød og betænksom ^^ Altså mine øjne er ik uskyldige eller blide, der gemmer sig en rigtig møgunge under dem^^ Man skal jo tænke på andre mennesker en gang i mellem,(også min moar) det sagde min farfar altid <3 og hvad han sagde var altid rigtigt!
  Mine øjne passer bedre sammen med røde roser, passion is my fashion :D

  Mille

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.