lørdag den 2. april 2011

Det er et halvt år siden bloggen gik i luftenDet har været et meget spændende halvt år her i blogverden, hvor jeg har fået afløb for mine interesser for haven, hunde, Sverige og fotograferingen. I starten var min tanke, at bloggen skulle være til mig selv, men jeg kan se, at interessen for bloggen har været stor ude i verden, særlig fra de nordiske lande og Polen. I skrivende stund har der været over 11.000 sidevisninger, hvilke jeg synes er fantastisk på bare et halvt år.

Jeg har på min vej skrevet over hundrede indlæg, været ude omkring i bloglandet og kommenteret på mindst lige så mange spændende og lærerige indlæg. Bloggen har også ført til flere chat venskaber, som for mig er en dejlig måde, at udveksle erfaringer på. Hvem ved, om det ikke også skulle medføre havebesøg hos hinanden i det kommende år? Her bliver haven nok sat lidt ned i gear i år, men mere om det senere......

For mit vedkommende har jeg ikke begrænse mig til en blog, men har hele tre i luften. Det er "Et haveliv med sygdom", "Madam Bæk planter" og den sidste på stammen "Familien Bæk's hunde"

Ha' en dejlig dag og nyd den. Det skulle blive skønt vejr og indtil nu den varmeste dag i år :-)

6 kommentarer:

 1. Tillykke fru Bæk. Jeg følger din blog, men får ikke altid skrevet kommentar. Tiden er knap på denne årstid.:O)

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Tillykke med bloggens ½ års dag. Glæder mig til at læse mere om din have og dine planter.

  Kan du ha en god weekend i det gode vejr, der er blevet lovet.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 3. Grattis till jubileet. Det må du fira med dannebrogen hissad och tårta till kaffet!!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 4. Også et stort tillykke her fra mig - det er flot med så mange sidevisninger og så mange faste læsere. Livets gang i haveblogverdenen er vist blevet en dejlig del af hverdagen for mange af os.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med ½ års dagen :-) Er sikker på det vil fortsætte mange år endnu og blive udvidet med mange interessante ting.
  K.H.Vivi

  SvarSlet
 6. Tillykke med det halve år..Og jeg kan da se at der er nok at se til med de forskellige blogs - skønt med flere bolde i luften..
  God weekend herfra..

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.