tirsdag den 29. marts 2011

En dag i hundens tegn


Dagen i dag har stået i hunden tegn. Vi har nemlig været til svømning med Rino og efterfølgende en tur hos dyrlægen. Jeg må indrømme, at jeg havde noget svært ved, at være i det rum, hvor jeg for 14 dage siden sagde farvel til min elskede Namba. Så der kom lige så stille en tåre ned af kinden, og et stort knus fra min dyrlæge. Dyrlægen anbefalede os at kigge efter en ny hvalp, inden Rino bliver for gammel, så hvem ved, hvad der sker de næste par måneder ;-)

3 kommentarer:

 1. En glad dreng i sit rette element :-) Hvor er han dygtig:-) Og jeg er enig med jeres dyrlæge:-) og skulle kende jer meget dårligt hvis ikke der kommer en lille ny inden længe:-)Tror ikke på i venter 1-2 år som du var inde på.
  K.H.Vivi

  SvarSlet
 2. Ja der er nogle oplevelser man skal igennem...Og skønt med tanken om en ny hvalp..men rigtigt at man skal vænne sig til tanken - vi ventede et år før vi fik en ny hvalp men det er jo et spørsmål om temperament.
  God dag herfra...

  SvarSlet
 3. Kære K
  ja, det må have været en grænse at skulle overskride, at gå ind til dyrlægen. Havde hun ikke et andet rum? Godt med en krammer af dyrlæge, godt at hun kender jer;-) det bliver nu spændende for jer, hvis I skal have småkravl i huset - pyha, sikke et arbejde...
  kh Lone.g

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.