mandag den 28. marts 2011

En dag i haven

I forgårs var min kære Preben på arbejde. Han skulle lige en tur til Århus, og med sig havde han en sæk græsser til Lone G. Vi havde aftalt at bytte planter, hvilket jo er en dejlig nem måde, at forny haven på. Med sig retur havde han denne sæk.I sækken var der blandt andet en dejlig potion kæmpestenbræk, et par gode håndfulde erantis, jordbærplanter og en plante mere.Alle de skønne vækster fik jeg pottet op lige med undtagelsen af erantis, der kom i bed. Jeg ville ikke plante ud i bedene, da jeg er i gang med omlægning af flere af bedene på en gang. Desuden fik jeg luget de fleste bede færdig - det ser jo ulige mere ordentligt ud, når alt det visne er væk.Nu venter jeg bare på, at min kompost skal tø op, så jeg kan få komposten kørt ud på bedene.

Rino var igen i dag med i haven, efter "søster" havde været på tur med ham. Der var ikke helt så meget gang i ham, så han lå det meste af tiden og dovnede. Det skulle han have lov til, for i morgen er der dømt svømning igen.


Oj oj oj, hvor er jeg bare træt. Nu vil jeg gå ned og se et afsnit af CSI, derefter er det godnat ;-)

7 kommentarer:

 1. Gratis planter er skønnere end dem alle. Godt man kan bytte.
  Det lyder som den helt store omgang du er i gang med bedene, glæder mig til at se resultatet senere på året.

  SvarSlet
 2. Dejligt at kunne fylde lidt i bedene uden at skulle op med mulvarpeskindet. Men det bedste er næsten, at så har man planter med en historie :-)

  SvarSlet
 3. Lige præcis planter med historie, kan jeg godt lide. De vækker tit minder, når man står og kigger på dem :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre din stemme. Det gør mig uendelig ondt med din kære Namba - min egen lille Frede har fået flere kærlige nus og klem siden jeg læste det. Rino er dejlig.

  Jeg har ikke så tit husket at skrive en hilsen, men jeg hører tit din stemme. Og sætter stor pris på de historier, den fortæller. Tak.

  Jeg skulle gerne modtage en omgang erantis fra samme Lone i morgen. Håber de er ligeså fine som dine. Glæder mig også til at følge jeres omlægning.

  Hilsen Anne Mette K

  SvarSlet
 5. Kære K
  Herligt at du kunne bruge dem;-) den ukendte planter mener at kunne være lærkespore, som du efterlyste, men jeg er ikke helt sikker. Dine smukke græsser er også kommet i jord, men kun den midlertidige sammen med nogle af de smukkeste roser jeg kender "Barbara Streisand", åh hvor jeg glæder mig til de kommer op...
  Godt at snakket lidt med dig her til aften, håber at du fik gange i brændeovnen;-)

  kh Lone.g
  ps til CuginaK: jeg tror at din portion er noget større og de er flotte...

  SvarSlet
 6. Vilka fina snödroppar (eller vintergäck som ni kallar dem) du har i din header! Jag måste nog samla på mig lite fler sorters snödroppar, de är ju så söta!
  Vilken bra säck du fick, grattis!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 7. Rino:Mor altså, jeg savner min søster rigtig meget,må jeg snart få en ny lillesøster/bror:-)
  Gem et par friske jordbær til mig:-)
  K.H.Vivi

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.