lørdag den 26. marts 2011

Påskeklokker

Nu vare det ikke længe før påskeklokkerne blomstre. Vinteren kom bag på mange denne gang - også på mig. Jeg nåede slet  ikke, at plante dem ud i jorden før den var bundfrossen. De har derfor tilbragt vinteren i drivhuset, og haft lidt ekstra varme ved det. Nogle af dem er slet ikke kommet i gang endnu, andre står med fede knopper og en enkelt er sprunget ud.

Nu får de lov til, at blomstre inden jeg planter dem ud i haven. Så ved jeg også helt klart, hvilke bede jeg skal plante dem i.

8 kommentarer:

 1. De er bare så fine de påskeklokker... Jeg satte 5 forskellige sidste år (for første gang) og endelig titter de frem... uhhhh det er en dejlig tid.
  Forsat god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Kære K
  Så har jeg mødt din mand og byttet poser. Jeg glæder mig til få kikket nærmere på posens indhold og få dem i jorden, tak;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 3. De er bare ikke til at undvære - de klokkeskønheder:0)

  Kanonflot header du har fået dig, og nu er jeg opdateret på dit vintergækindlæg og forstår din kommnetar *SMILER*

  .......det er rigtigt at det er en Dorothealilje nr.3 - en skønhed der er meget attraktiv og især vokser vildt omkring kirker og klostre. Værn om dem Madam Bæk - pas på med hakkejernet når de er visnet ned, så kommer de igen og igen og igen :0)

  Solskins smil på en smuk søndag

  Dorthe

  SvarSlet
 4. Så vakre de er. Min står ute under snøen og lengter etter vår :-) Gleder meg til veldig til våren, nå har denne vinteren vært lang nok.

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig fornuftigt:) Hvor er den nederste smuk. Jeg fik jo en kasse juleroser fra spiren i julegave og de klarer sig, men de ser ikke superflotte ud - de har haft en hård vinter i drivhuset.

  SvarSlet
 6. Nydelige bilder av en nydelig blomst!
  Mine blomstrer ute nå.
  Ha en fortsatt fin søndag.
  Klem

  SvarSlet
 7. Flotte gækker på din header.
  Det er faktisk lidt smart at du kan se hvordan blomsterne ser ud, inden de finder deres blivende plads.

  SvarSlet
 8. U mnie przemarzły, chyba nie zakwitną.
  Pozdrawiam.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.