tirsdag den 1. marts 2011

Vandprinsen

Vores anden hund Torino er lige som sin "søster" Namba startet til svømning, han er meget glad for vand. Ved ankomsten bliver vi modtaget i receptionen.

Liiiiisa hvor er du?
Men inden vi kommer i vandet er der lige lidt afregning og skyldning af hunden.

Rino spules ren for snavs

Poter med mere skylles

På med svømmevesten
Og så er det ellers i vandet. Yeaaaah!
Af banen her kommer jeg, og har det sjovt.

En bane til.. Juhuuuuuuu.
Pause.

Måske jeg skulle svømme i stedet for at lege??

Træt og slut for i dag.

Et lille hvil inden det går hjemover.

Skulle nogen have lyst til at prøve hundesvømning, eller har brug for genoptræning af hunden, så har I adressen og telefonnummeret her.


Vi har gjort det, at vi lader hundene dele en svømmetid på en halv time, men Namba er desværre rendt ind i en meget grim grødsvulst infektion og øjenbetændelse. Derfor er hun ikke med i øjeblikket.

Alle billederne i dette indlæg er taget af Preben Bæk.

7 kommentarer:

 1. Hunden ser verkligen ut att trivas i vattnet! Den ser ut att ha hur kul som helst och längtar säkert redan till nästa besök i badhuset!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Stakkels Namba, men hun er måske glad for at slippe for svømmeturen. Jeg kan også kun svømme hundesvømning..... men det var nok ikke lige det du mente :-)

  SvarSlet
 3. Kære Madam

  Han ser ikke så kry ud ved forberedelserne, men kommer derudaf med sig legetøj. Hvordan har I dog fundet på det? Efter operation eller lign? For schæfere er jo ikke vandhunde som så mange andre.

  SvarSlet
 4. Kære Nette.

  Det var vores dyrlæge, der anbefalede at vi lod Namba svømme, af hensyn til hendes stadig svagere bagpart. (spondylose) Hun er ikke vandhund, men Rino derimod er meget glad for vand. Han svømmer også, når vi er nede på stranden, hvilket Namba absolut ikke vil. Da han er så glad for vand syntes vi ikke, at han skulle snydes for fornøjelserne. Desuden har han også spondylose i mildere grad, så han har på sigt godt af det.

  SvarSlet
 5. Hvoer ER det dejligt, at I passer så godt på vovserne :-))

  SvarSlet
 6. Det er det jeg siger :-) I mit næste liv er mit ønske at blive hund hos dig :-)Man kan da kun blive i godt humør af de billeder :-)
  K.H. Vivi

  SvarSlet
 7. Hej Madam Bæk
  Hvor er du dog en knag til at fortælle en god historie og husbond super til at sørge for illustrationerne (med de modeller, kan det jo ikke gå galt - smiler).
  Jeg glæder mig til at se Jer igen i Dogswim.dk senere på ugen til Rinos næste svømmelegetræningslektion.
  Knuz
  Lisa

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.