fredag den 22. april 2011

Rundt om campingpladsen

Som sagt tidligere, er jeg taget nogle dage til Sverige med nogle af vores venner. Jeg gik lige en lille tur omkring pladsen og fik skudt nogle billeder. I morgen vender jeg atter hjem til familien. I næste uge går det løs med indhegning af haven og andre ude gøremål.7 kommentarer:

 1. Ale był piękny spacer. A piesek w zawilcach świetnie wygląda. Wesołych Świąt. Serdecznie pozdrawiam

  SvarSlet
 2. Smukke billeder. Er det Rino i anemonerne?? Også et utroligt smukt træ med indbygget hule. Ha' en fortsat dejlig tur og nyd det skønne vejr.
  Påskehilsner fra fru friis :o)

  SvarSlet
 3. Flotte billeder :-) Kan dog slet ikke stå for billedet af din dejlige hund i anemonerne.
  Fortsat god påske.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 4. Der er da gået en lille fotograf tabt i dig, du er god til det med motiver. Håber det er en dejlig miniferie.

  SvarSlet
 5. Kære K
  Dejlige billeder og jeg kan se at du er blevet klippet siden jeg så dig sidst på webcam;-)
  Alt springer ud her hjemme, men det ser du nok når du kommer hjem.... de stenbræk jeg sendte til dig var vist ikke hvide alligevel, jeg har en der står og blomstrer lyserødligt, min hukommelse er vist som en si...
  kh Lone

  SvarSlet
 6. Vejret er åbenbart også suverænt godt i Sverige. Hvornår har vi sidst set bare ben midt i et anemonetæppe! Det er næsten som om den lange, kolde vinter ikke har været her. Vi spiser morgenmad og aftensmad på terrassen og i går aftes, da vi gik tur var der latter og snak i hveranden have. Fantastisk! Det må være dejligt at være på camping i sådan et vejr.

  Fortsat god påske
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Kære Fru Fris og Vivik.
  Ja, der er min skønne gamle dren Rino, der ligger i anemonerne.

  Kære Vibe.
  Med hensyn til at fotografere, så plejer jeg, at sige: Kig op, ned, frem, tilbage og ud til siderne. Så er motiverne der.

  Kære Lone.
  De personer på billederne er vore venner, som jeg tilbragte flere dejlige dage med. De havde deres egen lille dukkevogn (læs campingvogn) med til Vittsjö.

  Kære Birgitte.
  Vi havde fantastisk vejr med temperatur op mod de 26 grader. Uanset vejret så nyder vi, at være på campingpladsen, da der ligger mange dejlige mennesker der. Desuden er der en skøn natur omkring os.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.