onsdag den 20. april 2011

Travlhed med afslapning

Puha, jeg har travl for tiden. Har knoklet som en gal den senere tid, for at blive færdig til hvalpen kommer hjem. Jeg måtte som tidligere nævnt lige ned med et anfald, men er helt ovre det igen. Som det er nu, har jeg dårlig tid til at fotografere i haven, men fik dog taget et par billeder i morgendisen forleden dag.
Jeg er i de dage her, taget med et par venner til Sverige, hvor jeg bare slapper af. Nyder dejlig mad og drikke. Giver mig lov til en "morfar" midt på dagen. Med andre ord jeg laver lige præcis ingenting, hvilket er meget tiltrængt.

Når jeg om et par dage vender hjem til resten af familien igen, står den på indhegning af haven og andre ting der skal færdiggøres inden hvalpen kommer. Åh hvorjeg glæder mig :-)

Det bliver spændende, hvem af de tre seks uger gamle drenge det bliver. De er skønne hver for sig.

8 kommentarer:

 1. Du är väl förtjänt av lite vila. Det ser ju så prydligt och fint i din trädgård, så du behöver väl inte göra något mer just nu?!!

  Glad Påsk!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Håber du nyder din lille ferie, lyder til den er tiltrængt efter alt det arbejde. Nu varer det ikke længe så skal du bare gå og nyde den sammen med Laban. Okay jeg blander mig udenom. Fnis.
  Smutter på en endags tur til Ærø og nyder det gode vejr. God påske.

  SvarSlet
 3. Er du da tosset nogen søde vovser, det bliver svært at vælge.

  SvarSlet
 4. Nåååååårrrrhhhhh.... snuskeputtehyggelige...

  Tak for kommetaren hos mig

  Ha´en dejlig påske

  SvarSlet
 5. Ååååhhhh, det er da næsten ikke til at holde ud....kramme kramme kramme, jeg kan VIRKELIG godt forstå at du glæder dig..SPÆNDENDE :)

  Glad for at høre at du har det bedre, det andet er bare for træls.

  Go´Langfredag til dig :)

  Iben

  SvarSlet
 6. Hvor er de kære alle 3, hvornår afgør I hvilken en det bliver? Det er utroligt så meget du får lavet i haven, det ser rigtig fint ud:))

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde!!!! Hvornår beslutter I hvilken en det skal være?? Det er utroligt så flittig du er i haven, det bliver rigtig fint!

  SvarSlet
 8. Kære alle.

  Med hensyn til labanen Danny, så bliver det ikke os, der vælger hunden. Vi tager den han der bliver til overs. 1 af hannerne skal helt sikkert til politiet, og måske de to. Den sidste bliver så min. De er lige gode alle tre.

  Der er et hunde billed i højre spalte, hvor jeg har oprettet en hundeblog. Der vil I kunne følge hvalpenes forløb, og der vil jeg også fortælle, hvem af hannerne jeg får. Jeg ved sikkert noget i slutningen af næste uge. I øvrigt er der billeder af hvalpene fra de er en uge gammel.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.