søndag den 6. februar 2011

Ude godt men hjemme bedst

Jeg såede er hold frø 1. februar, og da vi tog afsted til Sverige i fredag, var det kun lige, at man kunne se, at nogle af frøene var begyndt at revne. Hjemme igen ved 14 tiden så det sådan ud.

Der er frø af, pelargonie, morgen frue, nyserøllike, fingerbøl,svovlgul kosmos, mamelukærme, stolte kavaler og rød havemælde. Jeg tror nok, at jeg meget hurtig skal ud og have fat i noget tilskudslys.

6 kommentarer:

 1. Åh,... tror også jeg vil i gang, det er ventet med længsel. Du må gerne vise, hvad du finder på med lyset. Det kunne jeg godt være interesseret i.

  Mette

  SvarSlet
 2. Ja - det kan blive 'lange lømler' hvis febuar fortsætter med dette gråvejr, hvilket det som regelen gør!
  x'er fingre for at solen vil skinne og at du finder noget lys. Ellers må du op på hesten en gang til.

  SvarSlet
 3. Uh hvor ser det dejligt ud med spirerne! Jeg skal snart have bundet armene om bag på ryggen for ikke at kaste mig over såningen. Men da jeg ikke har drivhus, bliver køkken og stue fyldt op, så jeg ser om jeg kan trække den til 1. marts, selvom det virkelig kribler for at komme igang.
  Jeg var i haven i dag og luge og så en rød havemælde blomsterstand som var fuld af spirer, så jeg tror godt du kan så dem udenfor, de plejer at være nogen af dem, der er tidlig på færde helt naturligt.
  Jeg har flere gange været forbi din blog, men har vist aldrig fået sagt hej :)
  God søndag fra Pia

  SvarSlet
 4. Kære Pia
  Velkommen til min blog. Husk at du kan lægge dig som følger, hvis du har lyst;-)

  SvarSlet
 5. Øj, de er godt nok løbet i vejret, og tilskudslys vil nok gøre underværker. Hvor bliver det spændende at følge dine planter, jeg glæder mig til at se den svovlgule cosmos.

  SvarSlet
 6. Dejligt at kunne følge frøspiringen hos dig, når man ikke selv kan komme i gang. De tre små søde spirer på billed 3 må vel være rød havemelde - den kender jeg ikke - så nu må jeg google lidt på den.
  Fortsat god aften - hilsen Berit

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.