onsdag den 23. februar 2011

Award

Berit fra Irishaven har givet mig en Award


Awarden gives til bloggere som har under 100 faste læsere og som man synes burde opdages af flere. 

Her er hendes begrundelse for at vælge min blog:

Madam Bæk fra Et haveliv med Sygdom - for en inspirerende blog og fordi hun prøver ihærdigt at komme med nye ideer til hvordan vi kan dele vores ideer med hinanden her i haveblogland - som hun af og til skriver "jeg er gået i tænkeboks" og så kommer idéerne.....!

Jeg er normal ikke til den slags, men jeg synes, at det er så skønt at have fundet så mange andre ligesindede herinde i haveblogland. Her føler jeg mig hjemme i min lidt ensomme haveverden, og her er ingen der bliver træt af min havesnak.

Jeg vil sende award-stafetten videre - her er reglerne: 

 1. Awarden gives til 3-5 bloggere som har under 100 faste læser
 2. Du fortæller bloggeren via bloggens kommentarfelt, at du har udvalgt hende/ham som modtager af awarden
 3. Du linker til den du har fået awarden af samt til de 3-5 blogs, som du har udvalgt.
Jeg giver awarden til:

Nettes lille have, som jeg synes er en rigtig skøn ny blog, som jeg glæder mig meget til, at læse fremover.

Flora med bloggen haveplanter. En dejlig plante blog og dejlige dyre- (insekt)fotografier - om end nolge lidt anderledes.

Fru Friis' frøbo, hvis kommentar jeg ikke kan lade være med at grine af, når hun med sin marsgrønne ansigts kulør maser sig på mine vinduer med med fladtrykt næse og sluger hver bog ned af mine reoler.

4 kommentarer:

 1. Hehe Madam, Tusind tak for den!

  Du er da også skøn :-))

  SvarSlet
 2. Hi hi Nette, det ved jeg da godt :-)

  SvarSlet
 3. Jamen kæreste Madam Bæk da!! Jeg sir' så mange tak for award'en og det er lige før den marsgrønne farve bliver til Miss Piggy Pink! ;o)

  Jeg er ikke sikker på jeg får givet stafetten videre, men tro mig, - de valg du har gjort kan jeg kun bifalde, jeg nyder at læse både din og mange andres skønne blogge, en herlig verden der åbenbarer sig :o)

  Havde jeg kendt din adresse, ville jeg sende en flaske Ajax vinduespuds for at rette op på miséren, så du igen kan kigge ud i din dejlige have, men da du jo er en glad hundeejer er du vel også vant til våde snuder på ruden...!?

  mange lyserøde glade hilsner fra fru friis :o)))

  SvarSlet
 4. Kære Madam Bæk - Jamen, skal jeg så ikke starte med at takke min mor og far, min fantastiske klasselærer, min ...... - Ej, tak skal du ha`, det er meget sødt af dig <3 :-)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.