tirsdag den 1. februar 2011

Frø overskud

Nu fik jeg lige sået 20 forskellige stauder og sommerblomster. I nogle af frøposerne var der rigelig med frø, og jeg har derfor lidt frø i overskud. Hvilke frø der er tale om kan ses på min planteside. Det er først til mølle.

11 kommentarer:

 1. Åhh - du frister mig....jeg kunne da godt bruge lidt af Ecinacea "White Swan" eller Geum "Lady Startheden".

  SvarSlet
 2. Kære Berit.

  Mail mig din adresse, så sender jeg dem til dig.

  SvarSlet
 3. Hejsa...
  Jeg vil i år også forsøge mig med at så stauder selv, men på mange af frøposerne står at de først skal såes marts og frem... Men nu tænker jeg om jeg skal gøre det nu? Kan jo lige så godt lære af andres erfaringer ;o) Eller er det fordi du har lys til planterne, du kan så dem allerede nu?
  Forresten en rigtig god blog du har :o)
  Heidi

  SvarSlet
 4. Kære Heidi.

  Tak for dine søde ord om min blog. Det gjorde mig glad, at se nye på siden. Så velkommen til;-)

  Jeg har kun sået dem, der på poserne står at de skal sås nu. Jeg har nu ikke den store erfaring i såning af stauder, men det som jeg tidligere har sået, er indtil nu lykkedes ved at følge såvejledningen.

  Lys har jeg ikke haft for meget af, men i år vil jeg prøve med et akvarie armatur på min planter. De andre år har jeg ventet en månedes tid med såningen i forhold til til vejledningen. Planterne skal nok nå at indhente det forsømte.

  Rigtig god fornøjelse.

  Kh Madam Bæk

  SvarSlet
 5. Ditt tidigare inlägg: Tänk på, att man inte kan använda vilka lysrör som helst till blommor. Jag använde ett lysrör som hette Flora, och trodde att det skulle vara bättre än de vanliga, men plantorna blev brända och hade svårt att repa sig (återhämta sig). Lysrören skall ha en viss ljus-frekvens.
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 6. Kære Ruben.

  De rør, som vi har i de armaturer er specielle rør til planter. Vi har aldrig haft skader på vores vandplaner, ej heller den i overfladen lige under lyset. Men det er klart, at man skal se sig for, og jeg har ikke prøvet det som tørlys - altså uden vand, så det må komme an på en prøve.

  ha' det også godt;-)

  SvarSlet
 7. Hej Madam Bæk

  Tak for dit hurtige svar :o) Det er rart med andres erfaringer, når man selv er helt ny på så-området :o)
  Jeg vil prøve mig frem efter hvad der står på poserne, så jeg med tiden får egne erfaringer - gode eller dårlige ;o)
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 8. Den bedste læremester er de fejl man gør:-)

  SvarSlet
 9. Heidi; at så frø er bare så livsbekræftende. Jeg er enig med Madam Bæk. Man gør sig egne erfaringer, og her lære man bedst.

  Et godt råd fra mig: "Tag det endeligt ikke personligt hvis det ikke altid lykkes, for så ender man på en galeanstalt" ;O))

  SvarSlet
 10. Hej Madam Bæk

  Jeg så blot lige på Claus Dalbys blog at I 'talte' lidt om tulipaner fra udsendelsen i går. Ikke at jeg på nogen måde skal gå Claus' i bedene (hmm :), men der findes både en Purissima og en Purissima Yellow. Den første er primært hvid, den anden gul. Du kan f.eks. se/finde dem på eurobulb.nl - jeg har selv købt derfra et par gange, et godt sted, synes jeg.

  Fantastisk blog i øvrigt, den må jeg se nærmere på, når tiden tillader det. Og på din planteliste, hvor vildt, skønne hosta bl.a....Jeg kunne dog ikke lige finde frø, men måske er de væk?

  Hilsen
  Anne Mette K

  SvarSlet
 11. Kære Anne Mette.

  Tak for dine søde ord om min blog.

  Jeg har noteret den hjemmeside, som jeg må kigge nærmere på, når jeg får lig overskud :-)

  Frøene er desværre væk, derfor kan du ikke finde dem på min plante side. Laver lige et kort indlæg, så ikke flere spørger forgæves.

  Ha' en go' aften

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.