lørdag den 5. februar 2011

Krukkerne drukner

Denne weekend er vi i Sverige.  Jeg skulle op og se, hvordan det stod til med mine krukker. Flere stod under vand, men jorden er gudskelov frossen endnu. Jeg skyndte mig derfor, at lægge krukkerne ned så vandet kunne løbe fra. Om planterne kan reddes må tiden vise. Det blæser en halv pelikan, og vognen står nogen gange og hopper, som man næsten skulle tro, at vi er ved at lette. Egentligt har det været rimelig vejr i dag og omkring fem grader.I tre af krukkerne har jeg græsser, som jeg nok må indrømme er meget øm overfor. Så har jeg to med Sedum, som jeg er sikker på er døde. SUK! Vi må til plante begravelse :-(  Drikke gravøl og spise pindemadder :-(

Som altid når vi er her, bliver der så vidt det er muligt tændt op i den 14 år gamle WEBER grill. I aften står menuen på en lille ribbensteg med alt hvad dertil høre.

Rigtig go' lørdag aften;-)

11 kommentarer:

 1. Uhm, grill mad den 5. februar - ikke dårligt. Ha' det rigtig dejligt deroppe.

  SvarSlet
 2. Tak Sussi. Vi griller nu hele året;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder sandelig hyggeligt og herligt! Lige bortset fra plantedøden, - må jeg kondolerer! Er spændt på hvordan du laver pindemadder på weberen... ;o)
  God vind fra fru friis

  SvarSlet
 4. Hvis det ikke var fordi, vi havde været i på familiebesøg i dag og fået en masse lækkert mad,
  så ville jeg være blevet ret lækkersulten af at høre om grillmad ;-)

  God weekend.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 5. Ja, det bliver endnu engang "spændende" hvad der overlever en streng vinter - men hvis jeg kender dig og dit drivhus ret nu, så bliver der vist rigeligt med staudestiklinger og sommerblomster til krukkerne - Fortsat god weekend

  SvarSlet
 6. Det er ærgerligt når skattede planter går til over vinteren og i krukker er de jo lidt mere sarte :-( Krydser fingre for, at du har nået at redde dine græsser i det mindste.
  Ha' en dejlig weekend
  Susanne

  SvarSlet
 7. Håber I hygger der oppe i det skønne land...
  Vi griller også hele året, - det er faktisk vanvittigt hyggeligt om vinteren..

  Apropos gravøl.. så har jeg lige et fif...
  Hvis man skulle synge til, så prøv med 'Jens Vejmand'teksten på melodien til' Min Texas gule rose'.. det bliver straks mere festligt..

  weekendhilsen
  fra
  Loppe

  SvarSlet
 8. Jeg krydser fingre for planterne! Det lyder hyggeligt med gang i grillen og uhm ribbenssteg:))Det minder mig om da vi havde sommerhus. Jeg er mutters alene i disse dage og nætter det har jeg ikke været i 24 år det er lidt hyggeligt, men glæder mig alligevel til de kommer hjem imorgen.

  SvarSlet
 9. Hejsan deroppe i Sverige:o)

  Det lyder som om I råhygger jer med grillmad og gravøl, deroppe i det dejlige broderland:o)
  Ja, det er da noget af en blæsevejrsmassakre dine stakkels krukker har været udsat for, men skidt pyt Madam Bæk....skulle nogle af planterne ikke have klaret massakren, får du rigelig brug for krukkerne til alle dine frøplanter, så intet er så skidt at det ikke er godt for noget, vel?

  Skål og rigtig god weekend

  SvarSlet
 10. Gräs och vinterfukt är ingen bra kombination, men jag håller tummarna och hoppas att de klarar sig!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 11. Å nå gleder jeg meg til grillsesongen starter igjen, det er slett ikke verst å kunne grille i februar :-)
  I går kveld blåste og snødde her hos meg, men heldigvis så kom det ikke så mye snø og noen plasser kan jeg se gressplenen.
  Gleder meg til vår og til å se krokusene titte opp av plenen.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.