lørdag den 26. februar 2011

En dejlig dag

Selv om jeg stadig fryser, så har det været en dejlig dag. I morges rundede gemalen bageren på vej hjem fra arbejde, hvorefter vi sad og nød et morgen bord - bare os to.
Over middag til svømning med hundene. Det var første gang, at vi havde hannen med. Det er ham på billederne her.

I skal ikke køre uden mig!!

En træt dreng efter en dag i High Chapparal i Sverige.

Han er meget glad for vand, og der skulle ikke lokkes ret meget før han sprang i og nød legen. Det kan man ikke ligefrem sige at  Namba  gør, men hun er blevet bedre, og viste glæde ved svømningen i dag. Da hun startede svømmede hun to baner. I dag kunne hun klare 11 baner, og det lader til at gavne hende. Jeg håber, at hun vil blive lidt mindre træt i bagkroppen i takt med svømningen stiger, men det må tiden vise. En ting er sikkert, hun er kommet lidt højere op og stå i bagkroppen.

Efter turen med hundene, og en hurtig frokost gik vi en tur i haven. Jeg skulle ned og samle glas op fra stormen forleden dag. Irriterende nok skal jeg miste glas i drivhuset, hver eneste gang de melder kraftig blæst - det er de samme glas der bliver blæst ud hvergang  :-( Glassene lå spred over et større område, og for første gang havde jeg også knust glas i selve drivhuset. De plejer at blæse ud, som om der opstår et overtryk i drivhuset. Denne gang prøver vi, at sætte plexiglas i de steder, hvor glassene fløj sig en tur.. Hm - så ryger de nok bare ved siden af næste gang. SUK!! Vi har desuden plantet en hæk foran drivhuset, men det har ikke hjulpet meget indtil nu. Grrrrrr!!

Er der nogen der har gode idéer til, hvordan vi kan undgå lignende fremover. Vi har prøvet at have et vindue åbent, men det har heller ikke været nogen sussec :-( 

Rigtig god lørdag aften til alle bloggens læsere ;-D
 

9 kommentarer:

 1. Åh hvor surt, i har det bøvl med drivhuset, når det stormer :-(

  Vi har heldigvis første gang til gode endnu, med smadrede ruder. Tror det er fordi, vi har store gennemgående glas, som vinden (forhåbentlig) ikke kan komme ind under og få fat i.

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor er det ærgerligt, vi har heldigvis ikke haft skader på vores drivhus siden stormen i december 1999´- men det skyldes nok at det står op ad huset og ligger i læ for de mest stormfulde verdenshjørner. Desværre har jeg ikke lige nogen gode råd :(

  SvarSlet
 3. Lyder hyggeligt med svømning med hundene..Vi lærte vores unghund sidste sommer at svømme i fjorden og havet med stor succes til sidst..
  Rigtig øv med jeres drivhus - det er da for irriterende at glassene ryger ud hele tiden når det blæser og det gør det jo rimelig ofte her i vores lille land..
  Fortsat god aften..

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Kære Kermit!
  Hvor er det dejligt at Namba allerede er blevet en bedre svømmer og hyggeligt at den anden også kommer med! Det ser nu mere ud som om han vil køre bilen end blot at være passager ;o)

  Træls med drivhuset, jeg har desværre ingen kloge-åge svar at byde ind med.

  Fortsat dejlig week-end til jer alle 4 og hurra fordi du er ved at tø op!!

  SvarSlet
 6. Kære Fru Friis.

  Det billede af Rino, som du nævner har en lille historie bag. Vi havde næsten lige fået ham, som 8 årige, og kendte ham ikke så godt på det tidspunkt. Derfor bandt vi ham til bilen, da vi var på besøg hos noget familie i Nordjylland. Lige pludselig er der een der siger, at Rino er ved at køre bil. Så gik det ellers stærkt med at finde et kamera frem, og da vi kom ud til ham sad han og så meget tilfreds ud på forsædet. På den måde kunne vi jo heller ikke køre uden ham. Havde vi råbt op, havde han flået lædersæderne. Den episode har vi grinet meget af siden.

  I dag er der ingen grund til at binde Rino. Han er så bange for at blive efterladt, hvilket han også var den gang. Iøvrigt så er vi de tredje ejere der har ham. Her skal han blive til han ikke kan mere - forhåbentligt om en del år. Han er jo kun en ung mand på 11 år. Go' dreng!!

  SvarSlet
 7. Kære Madam Bæk,
  Desværre ingen rigtig go'e ideer - men var det en idé at plante noget mere læ?
  Billederne virker som om der er meget frit omkring drivhuset - men det er måske ikke korrekt og kun noget det ser ud som på billedet.
  Det bliver da for dyrt i længden med alle de smadrede ruder.
  Håber I finder en løsning.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 8. Kære Karen

  Nej der er ikke særlig frit omkring drivhuset. Der er plantet en hæk fra vest ca to to en halv meter fra drivhuset. Hækken er nu lige omkring 160 cm høj, men skal op i 180 - 200 cm. Ruderne ryger kun i veste vinden. SUK!!
  Ja, det bliver dyrt i længden. Denne gang slap vi med fem ruder, men vi havde et år, hvor der først røg 16 glas. Kort tid efter røg der 12 stk. Der var jeg ved at droppe drivhuset, og alle mine krukker der stod til opbevaring derinde :-0

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt at høre at Namba er gladere for at svømme og at I ser en forbedring, jeg håber at det bliver endnu bedre:)
  Det er ofte når vinden kommer ind i drivhuset og skaber tryk indefra at ruderne ryger, så det er ikke en god ide at åbne vinduet. Så måske er der er steder hvor vinden kan komme ind det kan være en lille sprække mellem 2 ruder.
  Ha en dejlig søndag:))

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.