fredag den 27. maj 2011

Nye stauder

Når man tager på planteskolen og køber plantegaver, så skal man holde sig til gaven. Man skal ikke kigge på alle tilbudsskiltene, ellers kan det godt blive lidt dyre end beregnet. Se bare her.


Udover en dejlig gave kom jeg hjem med det her på billedet til mig selv :-D Det er planter, som jeg havde planlagt, at jeg ville købe men bare ikke lige nu, hvor jeg har min lille turbo tonser.
Jeg fik købt følgende:
1. stk Thalictrum delavayi
2. stk Digitalis "Alba"
3. stk Lupinus Russel hybrid "Gallery"
3. stk Cornus Canadensis
Det hele fik jeg for kr. 249,- hvilket jeg er godt tilfreds med. Måske kunne lignende fås billigere i Bilka, men jeg har ikke mulighed for, at køre ned til Hundige i øjeblikket.

Jeg ved godt, hvad jeg skal lave i morgen, når Rino har været ude og give svømmeopvisning i anledningen af Dogswim's 1 års fødselsdag :-) Jeg skal plante.

11 kommentarer:

 1. Hi,hi, men det er altså umuligt ikke at komme til at kigge lidt rundt på en planteskole. Digitalis og lupiner står også på min huskeliste.
  Mange hilsener og god plantedag :-)

  SvarSlet
 2. Det 'problem' kender jeg godt, men impulskøb kan man vel næppe kalde dine indkøb, når du har planlagt at købe - engang. Men du har en god grund til at købe nu, for bedre plantevejr kan det næppe blive ;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder da til at blive en herlig dag imorgen, svømmeopvisning og nye planter til turbo tonseren... Rigtig god fornøjelse :o)

  Iøvrigt syntes jeg ikke det ville være fair at skulle betræde planteskolens grund, uden at få noget med hjem til sig selv. ;o)

  SvarSlet
 4. Skønne planter :) Og god fornøjelse i morgen, både med svømningen - og med at plante.

  Sørme heldigt at du havde planlagt det hele (hov, hvad er det nu for en næse, der er på vej ind i billedet der :)

  Ha' en god weekend

  SvarSlet
 5. Det er da altid noget, at du køber noget der var planlagt, selvom det blev lidt tidligere end du havde tænkt ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes, at det var helt fornuftigt købt. Tænk, hvis planteskolen ikke havde dem mere, når du kom og ville have købt dem ;-)

  SvarSlet
 7. Det var da en dejlig fangst du fik med dig hjem :-)
  Og du kunne jo også have risikeret at de var steget i pris, så faktisk har du nok sparet penge ved at købe dem ;-)
  Jeg har også været på planteskoler 2 gange på en uge... uha. Men det var også flere måneder siden, så jeg havde virkelig abstinenser. Jeg glemte dog helt at tage billeder. Dem må I få når jeg har plantet det :-)
  God fornøjelse imorgen med svømning og have... det lyder dejligt :-)

  SvarSlet
 8. Hi hi, ja man kan da ikke tage på planteskole ud at købe noget til sig selv:o)

  SvarSlet
 9. Godt jeg ikke besøger planteskoler. Jeg holder mig til plantemarkeder, men resultatet er det samme som dit ;O)

  SvarSlet
 10. Jeg kender det så godt! Men det er godt du støtter planteskolen for den skal jo gerne overleve på trods af Bilkas intensive markedsføring og det er jo slet ikke sikkert at de havde de planter du har på listen! Jeg var i Bilka i fredags og kom hjem med 3 kæmpeverbena (disiplin), men det har rumlet og rumsteret i mit hovede siden for de havde de skønneste blå stauder som netop var hjemkommet - jeg ved ikke hvor mange gange jeg vendte tilbage og stod med dem i hånden - "heldigvis" var det ikke mig der havde indkøbsvognen så de kunne ikke hoppe op i den;o)

  SvarSlet
 11. Skønne planter :-)

  Og ja, Lisbeth har ret; godt, at du støtter den lokale planteskole :-) I øvrigt kan du være ude for, at planterne hænger i Bilka - tager ikke selv derud, men det skriver en del af mine havevenner og andre specialplantesskoler; at de ansatte desværre ikke får undervisning i at behandle planterne optimalt. Og mht. pris er Bilka altså ikke så billig, som de fleste tror - f.eks. var de ret dyre med pæonerne, de havde til salg for et stykke tid siden.

  Jeg skal dog understrege, at jeg selv handlede i Bilkas haveafdeling meget ofte, inden jeg fik planteskole, for de har mange spændende ting og planter - specielt løg, synes jeg :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.