søndag den 22. maj 2011

En travl dag

Jeg var i gang hele dagen i haven i går, kun afbrudt af de perioder, hvor jeg var ude med hundene.  Apropos hunde så var jeg nød til, at tænke lidt på hvad jeg lavede. Jeg kunne kun plante i jorden, når Danny sov, ellers havde han også gravet i jorden. Det har jeg næsten fået ham vænnet af med, så skulle pokker stå i at gøre det for næsen af ham.

I stedet fik jeg plantet min jordbærkrukke til med de jordbær, som jeg havde stående i en flamingo kasse.

Jeg havde ikke flere ledige krukker på det tidspunkt, derfor satte jeg overskudsplanterne i en hængekurv, som jeg forede med fiberdug. Normalt ville jeg have brugt mos eller lignende til foringen, men det havde jeg ikke.

Jeg fik samlet nogle af mine potter, og sat op på min nye østterrasse. Jeg har kun brugt, hvad jeg havde hjemme. Her er det en påskeklokke, Molina "Dauerstrahl" og en selv sået astilbe.

Havebordet er over ti år gammel og stolene er nogle vi har lånt. Vi går og venter på det helt rigtig tilbud på de møbler, som vi gerne vil have. På bordet står en Dronning Ingrid pelargonie. På vindueskarmen er det forskellige duft pelargonier.

Her er der sat en opstammet taks, to forskellig acer, et par hosta og en buxbom. Jeg synes selv, at det ser godt ud, og nu skal jeg bare have fundet ud af nogle klatrende til mine stolper.

I drivhusbedet blev der plantet lidt, da Danny sov. Til venstre for den pinkfarvet azalie fik jeg sat nogle af de meget flotte kæmpestenbræk, som jeg fik af Lone fra lones haveliv. Til højre for den pinkfarvede azalie satte jeg nogle lodden løvefod.

I baggrunden er der flere hosta, høstanemoner, astilbe og på hegnet kommer den hvide clamatis Recta op.

Foran min broget kornel Cornus alba "Ivory Halo" blev sat nogle blå Iris.

På skrænten er der også så småt kommet gang i blomstringen.

Her blomster den skønne sommer anemone, Anemone Sylvetris

og den meget smukke geranium Renardii

En af mine dejlige clematis Crystal Fountain "Fairy Blue" har foldet sine lidt specielle men meget smukke blomster ud.

Det samme har den lille rhododendron Shiro Wada, hvor knoppen er mørk pink og blomsten næsten hel hvid.

Da Preben var på vej hjem fra arbejde i går, kørte han lige forbi min planteguru, hvor han købte planter efter eget valg. Jeg manglede lidt til mine tre krukker med calamagrosis "Avalanche" Her er det en pinkfarvet hængende ukendt men meget sød blomst.
I den anden krukke kom to styk ildkrone

og i den sidste en pink fjerblomst.

Dagen kommer til at gå med hundene, rengøring og så vil jeg være på nettet et par timer. Hvad I andre skal bruge dagen på, ved jeg naturligvis ikke, men jeg vil ønste Jer
En rigtig dejlig blæsende søndag med Jeres gøremål :-)

7 kommentarer:

 1. Rośliny w donicach rewelacyjnie się prezentują !!!

  Pozdrawiam
  Grzegorz

  SvarSlet
 2. Super skønt med sådan en dag hvor man rigtig får taget fra og ordnet rundt om i krogene - skønt ser det ud Madam :0)

  SvarSlet
 3. Superhyggeligt. Du får en guldstjerne for din flid :-)

  SvarSlet
 4. Ja du har godt nok været flittig, og så har du oven i købet en rhododendron, som jeg ikke har :-) den er smuk

  SvarSlet
 5. Wauv-terrassen er jo så godt som færdig:-)Godt du altid har så mange projekter i gang, så du kan fordele dem i Danny er vågen og vil gerne hjælpe tid:-) og Danny sover tid. Er som sædvanlig imponeret over hvad du får fra hånden.
  K.H.Vivi

  SvarSlet
 6. Nøj, du har nået meget! Håber helbredet kunne holde til det denne gang. Jeg fik sat alle mine dahlia - bedre sent end aldrig, og jeg kan se i min havedagbog, at det var samme tid sidste år og det gik jo fint! Mangler lige at luge og så i et par bede, men nå, man kan jo ikke være overalt på en gang...

  SvarSlet
 7. Okay så skete det igen , må eje en geranium Renardii. Ønskelisten vokser.
  Hvor ser det smukt ud det hele.
  Det minder da meget om at få en baby i huset med Danny kan jeg forstå. Må hellere vænne mig til tanken, der er nedtælling på.
  Er imponeret over din flid.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.