fredag den 6. maj 2011

Gravedag

Det har været en rolig dag i haven. Jeg fik flyttet de to sidste taks, som stod op ad syd terrassen, og fjernet de tre pænt store laurbærkirsebær med rødder. Hjælp til garveriet havde jeg min lille Danny.
De to sidste taks blev midlertidig sat i store plastikpotter, da jeg ikke ved, hvor deres blivende sted skal være. Taksene mangler bare, at blive klippet.


Efter en dag i haven nyder jeg, at sidde i min sofa og kigge ud på min ene benved, som står i en bund af guldjordbær.


De første tulipaner er nu ved, at være færdige og de sidste er ved at springe ud.


En tulipan som jeg plantede for år tilbage. Der er kun få stykker i blomst. Navnet kan jeg ikke huske.


En af de sidste tulipaner der springer ud i haven er Queen of night. Jeg lagde 50 løg i et enkelt bed i efteråret, som jeg er meget spændt på at se i blomst. I samme bed har jeg den cremegule Ivory Floradale stående.

4 kommentarer:

 1. Hej Madam Bæk.
  Du har været inde og skrive en kommentar på min blog i dag, men kik lige derind igen, jeg har lavet endnu et indlæg... Hvis du forstår en fin hentydning :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Det er da et gedigent stykke arbejde, du har fået lavet. Så er det bestemt velfortjent med sofaplads med udsigt og Danny ved fødderne. :o)

  SvarSlet
 3. dejligt med lidt hjælp fra hundene. De taks du har er flotte og jeg kan godt lide det opstammede! (hvis det ellers er taksene)
  kh Lone fra sommerlandet

  SvarSlet
 4. Kære lone.

  Ja, det er taks.

  Kh - K

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.