fredag den 3. juni 2011

Man har et standpunkt til man tager et nyt

Forleden dag havde jeg besøg af min datter og svigersøn. Med sig havde de deres lille pige, en et år gammel meget køn lille mis. Da de bor i lejelighed synes de, at Tullemis lige skulle ud og se en rigtig have. Nu har jeg altid været meget øm om mine planter, og ingen skulle gå ind i mine bede, hverken dem på to eller fire ben.


Det standpunkt havde jeg lige ind til Danny flyttede ind på matriklen her i maj. Der blev mine ellers så flotte bede omdannet til et bedre toilet, og legen forgik i starten ret igennem bedene for Danny's vedkommende, mens Rino havde lært, at man følger stierne.

Samme idé som Danny, havde min datters Tullemis altså også. Grrrrrr. Men mon ikke at jeg får mine bede tilbage til næste år, når vi har fået sat lidt mere skik på Hr. Danny og Frk Tullemis. Jeg tror det.

Ha' nu en vidunderlig dag ude i haverne:-)

9 kommentarer:

 1. Hm, ja hunde kan man - nogle gange- dressere til ikke at gå i bedene. Men katte... suk... Hverken min hund eller kat har forstået at de er uønskede i bedene, så det resulterer i nogle knækkede planter af og til. Men planterne overlever, og jeg ville jo ikke undvære dyrene. God have-dag til dig også!

  SvarSlet
 2. Jo mon ikke, der skal være plads til alle;) Ellers må du gøre som jeg med pilebure de steder hvor dyrene absolut ikke må være. Ha en dejlig fredag!

  SvarSlet
 3. Ja standpunkter har det med at flytte sig... :o)
  Hvor er hun da en fin mis og jeg er sikker på du nok skal få opdraget de to ynglinge.
  Også god havedag til dig, du har vel lidt der skal fjernes... ;o))

  SvarSlet
 4. Härliga bilder ni bjuder på, speciellt alla clematis. Så roligt, jag klickade på Sverige och såg att ni campar i Vittsjö, det är ju där mina föräldrar också har åretrunt-camping. Det är en himla härlig campingsplats, jag har kanotat runt i sjön där och bara njutit.
  Ha en härlig helg,
  Lydia

  SvarSlet
 5. Kære Lydia.

  Må jeg spørger, hvem dine forældre er??

  SvarSlet
 6. Ak ja, det kære dyr, og deres store poter :-D
  Frostie er efterhånden stor nok til at gå på stierne, hun er 4 år. Men når hun ser MUSEN, så hopper hun direkte ind i et bed, og så ser der ikke kønt ud :-D
  Hun har 3 steder i haven, hvor jeg simpelthen har opgivet at plante noget, fordi hun ligger de steder.
  Men ja, vi elsker dem jo alligevel :-)

  SvarSlet
 7. Så talar en sann djurvän!!! Vi får hoppas på det bästa, och att katten hittar bättre ställen till nästa år!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 8. Når lille Tullemis lægger hovedet på skrå og kigger på dig med de store øjne, så kan du ikke nænne at skænde!

  SvarSlet
 9. Ja er der nogen der kan få dig til at fravige dine principper er det helt sikkert dyr :-)Både dine egne og dine "dyrebørnebørn"
  K.H.Vivi

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.