lørdag den 18. juni 2011

Det er da altid noget....

..... at det regner, og gerne hele dagen, når jeg nu skal gå og have ondt i skroget, og ikke kan komme i haven. Torsdag morgen kunne jeg slet ikke komme ud af sengen, og jeg fik derfor en akut tid hos min kranio sakral terapeut, og igen en behandling i går fredag. Hele ryggen og nakken var låst, og jeg var stiv hele vejen ned, og der er langt, når man måler 188 cm. Kunne ikke bukke mig ned og få strømper på eller tage hundenes madskåle op fra gulvet.  


Det er nu blevet meget bedre, og jeg vil tro, at jeg er smertefri om nogle dage, når musklerne har fået fred. Det kniber dog, at sidde på pinden ret længe ad gangen, men jeg læser mange af jeres indlæg på mobilen. Det er bare lidt bøvlet at kommentere på den, men jeg har ikke glemt jer kære bloggere.
På søndag skal jeg ud og se en spændende have, så har ryggen bare at makke ret, for ellers ved jeg ikke.... nej, den skal bare være i orden :-)

14 kommentarer:

 1. Savner også dig på bloggeriet, god bedring håber at du snart er frisk igen.

  SvarSlet
 2. God bedring, håber du klarer den på søndag, så der kommer lidt opmuntring ind :-)

  SvarSlet
 3. Stakkels dig, håber snart det går over, og at du får en god tur i morgen. God bedring.

  SvarSlet
 4. Hej Madam Bæk

  God bedring! Jeg sender lige en masse gode tanker mod dig, så du kan komme på tur søndag - i morgen?

  Huummmmm...! (Viftende arme.) Sådan. :-)

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 5. God bedring og god tur imorgen fra mig.

  SvarSlet
 6. Øv, din stakkel. Jeg håber virkelig at du har det godt imorgen, så du kan nyde haveturen.
  Jeg er nu også godt træt af regnvejret efterhånden, men jeg tror faktisk ikke engang haverne har fået helt nok endnu, så det er jo godt for noget.
  Hvor ser jeres dam dejlig ud, selv i regnvejr :-)
  Tror jeres fisk også at det er mad når det regner? Mine fisk er jo ikke så gamle, for jeg måtte købe nye her i foråret. Så de tror stadig at når det regner så er det mad som falder ned på vandet :-D

  SvarSlet
 7. Uha uha, nej det er bestemt ikke morsomt, når kroppen ikke vil makke ret, jeg HAR prøvet det med at det kan være en kamp at få strømper på av av , men jeg håber at kunne læse at du har været ude og se en spændende have :)

  SvarSlet
 8. Håber du får en god tur ud i haven og at helbredet teer sig.
  Tak for dit råd. Jeg bruger også Picasa, har lavet kollagen, men den kan ikke overføres til min blog. Jeg vil gerne have den sat ind som "Hoved", men der skrives bare at der ikke er plads.......hmmmm aner ikke hvad der er galt :((

  SvarSlet
 9. Kære Madam Bæk,

  jeg er på søndagsvisit på Blogsbjerg og skulle da lige forbi dig og sige hej. Og øv, så læser jeg at du har smerter og problemer med haveskroget. Åh, hvor jeg føler med dig. Det er så frustrerende, når kroppen ikke vil være med til alt det, havehjernen gerne vil.

  Forhåbentlig har du det allerede meget meget bedre, nu hvor dine muskler har fået hvile. Det med "dårlige" muskler, kender jeg kun alt for godt. Håber du får en fantastisk haveoplevelse idag, der hvor du skulle på besøg.

  Regnen har jo ligeså stille arbejdet for dig og din elskede have, mens du har ligget underdrejet, så intet er så skidt at det ikke er godt for noget, vel?

  De kærligeste hilsner og ønsker om en god og snarlig bedring

  SvarSlet
 10. Nej nej nej, nu har jeg kvajet mig igen og ikke infomeret ordentligt. Det er først næste søndag, at jeg tager på spændende have visit.

  Kære Hanne.
  Vores fisk lader sig ikke tro, at regnen er lig med mad. De er mere styret af os, når vi nærmere os dammen. De fleste af vores koi er 6 år og derover.

  Kære Tante Grøn.
  Blogsbjerg... jeg læste det først som Bloksbjerg. Der tager vi ned en tur - ikke den 23 men senere på året efter, at have rundet Nordjylland. Jeg har nemlig lovet at komme op og aflevere et knus, som jeg sendte for læææænge siden.

  Ha' en dejlig regnfuld dag allesammen ;-)

  SvarSlet
 11. Håper det går bedre med deg.
  Her har vi opphold, så lenge det varer.
  Høres spennende ut med hagevisitt.
  Ha en fin søndag.
  Stor godbedringsklem fra Mio

  SvarSlet
 12. Håber du har fået det MEGET bedre!!!!

  Spændt på at høre om have-visitten
  Knus

  SvarSlet
 13. Det lyder ikke godt, med dit skrov. Rigtig god bedring. Anne Gine

  SvarSlet
 14. Przepiękny widok !!!

  Pozdrawiam ciepło
  Grzegorz
  http://ogrodnictwoaz.blogspot.com/

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.