onsdag den 8. juni 2011

Der kom en pakke

Jeg har længe ønsket mig en buxbom saks, men har af en eller anden grund ikke fået den købt. Nu er den her endelig, og jeg glæder mig til at prøve den. Hidtil har jeg brugs en almindelig håndsaks, hvilket tog en evighed.


Samme sted fandt jeg over det lille skilt, hvorpå der står I haven. Vi har flere gange snakket om, at vi burde have et sådan skilt, da vi ikke kan høre dørklokken, når vi går ude i haven. Det har fået flere til at sige: I er jo aldrig hjemme. Jo, vi er hjemme, men vi er bare ude, så nu er der ingen undskyldning for ikke at se efter omme bag ved :-)

Med i pakken var der en pose græskarfrø, som jeg desværre ikke har plads til at så. :(  Jeg ville rigtig gerne have haft en lille urtehave, men som sagt, så har jeg ikke pladsen.

Til sidst vil jeg lige sige, at det ikke er fordi, at jeg ikke vil kommentere jeres indlæg, men jeg er simpelthen  så træt, når vi når spisetid. Så jeg håber snart, at jeg vil få lidt mere overskud.

Pas på jer selv ude i bloglandet ;-)

11 kommentarer:

 1. Hej Madam Bæk

  Den ser rigtig flot ud, og det er da smart at klippe på den måde. Jeg er vild med små buksbomhække, det er så flot og indrammer så pænt.

  Må jeg lige sige noget, som er lidt træls at høre? Men hvis nu, der skulle - og gud forbyde det - komme en tyv forbi, så er det da så nemt at snige sig ind, hvis man ved, at de knokler omme i haven hele dagen. Nu ved jeg selvfølgelig ikke noget om, hvordan I bor, men det var også bare en kærlig tanke.
  Jeg synes tit, man har hørt om tyveri, hvor ejerne har været samme sted eller lige i nærheden.

  God dag.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Kære Ungersvend.

  For det første er dørene låste på alle de sider, hvor vi ikke opholder os, og for det andet så har jeg to schæfere, så jeg tror ikke lige, at vi er de første der får den slags besøg, når hundene er hjemme. Men ellers har du helt ret i dine tanker.

  Vi bor i et villa kvarter, hvor der tidligere har været meget indbrud inkl os selv af sigøjner.

  SvarSlet
 3. Prøver igen, blev vist ramt af kommentar-problemet.

  Dejlig saks, vi ser vel resultatet en af dagene :)

  Sikke mange skønne, flotte clematis - det skal jeg læse nærmere om.

  Jeg synes også jeg er lidt ramt af det aften-træthed for tiden, hvis du finder energibrønden, så sig til, ikke. Jeg håber du får det bedre snart...

  Ha' det nu godt og pas på dig.

  PS: Tak for hilsen og tip om Lupin. Læste det lige den anden dag, så det vil jeg forsøge i år.

  SvarSlet
 4. Fin saks du har fått deg, du må ta bilde av buksbomen når den har blitt klipt, så jeg får se resultatet :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har ingen buksbom, men ville stadig gerne eje sådan en saks. Hvis du har en gammel kompost så kan du så græskar der eller måske hellere plante en. De er vilde med det.

  SvarSlet
 6. Søde Madam Bæk......håber det lykkes dig at få hvilet ud.....der er ikke noget værre end når kroppen ikke er i gear :0(

  Håber du med tiden vil dele ud af de erfaringer du gør dig med din nye fine saks, da jeg også overvejer om det var en ide at anskaffe :0)

  Knus og sov godt Dorthe

  SvarSlet
 7. Jeg er spændt på at høre hvordan det er at klippe buxbom med fåresaksen om det er lidt hårdt for hånden? Jeg håber at du snart får lidt mere energi, men en lille ny i familien kan godt trække lidt energi og haven klarer jo heller ikke sig selv:))

  SvarSlet
 8. Jeg er også spændt på at høre om saksen, og se resultatet.
  Du skal ikke undskylde... Det er en virkelig hektisk tid lige nu. Det er så fristende at arbejde for meget og for længe i haven, når det hele er så dejligt og lyst derude.
  Og hundehvalpe er ligesom små babyer i huset. Puha, jeg kan godt huske sommeren for 4 år siden hvor vi fik Frostie.
  Jeg håber at du snart får lidt mere energi. Forhåbentlig hjælper det når vi kan begynde at spise alt det friske frugt og grønt med masser af vitaminer. Jeg køber det også, for jeg har heller ikke køkkenhave.

  SvarSlet
 9. Kære Madam Bæk. En fiks lille investering du der har fået banket ned, her gik jeg og troede at man brugte den der elektriske fiskarsting, jeg har set reklamer for... men jeg har også rigtig meget at lære endnu, og en del af det får jeg her fra dig!!

  Dejligt at du trods træthed alligevel får skrevet nogle indlæg. Brug lidt tid på selvforkælelse og så håber jeg du snart kommer på mærkerne igen

  SvarSlet
 10. Jamen Fru Bæk da. Jeg anede ikke, at det var dig, da jeg pakkede grejet til dig. Næste gang skal du bare give dig til kende og gerne lave en lille notits om, at du ikke har plads til græskar, for så pakker jeg noget andet til dig :)

  SvarSlet
 11. Kære Diane.

  Jeg tænkte slet ikke i blog tanker, da jeg bestilte saksen. Ej heller studsede jeg over navnet Frøskuffen. Du gode gud, hvor må jeg have været træt.

  Ha' en dejlig dag til alle ude i det våde blogland :-)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.