onsdag den 1. december 2010

Den 1. december

Så blev det den første december og dermed julemåneden. December er en måned, hvor mange mennesker skal stresse afsted med alt det, som de skal nå inden jul. Sådan har vi det gudskelov ikke her i huset. I det hele taget hører vi nok ikke til dem, der gør særlig meget ud af julen. Det skyldes at jeg ikke har det store overskud, men en dekoration er det da blevet til. Som det kan ses, holder jeg det i naturmaterialer. For at være helt ærlig, så bryder jeg mig ikke særlig meget om kulørte kugler og andet tingeltangel. Derimod er jeg vild med med mos, grene og bær. Lys sætter jeg heller i, da jeg flere gange som barn oplevede at der gik ild dekorationen. Så hellere et par kønne stager ved siden af.

Men det er godt, at der er noget for enhver smag. Smag er som bekendt ikke noget der kan diskuteres, og desuden ligger der en fornøjelse både for hundene og os ved, at gå i skoven og samle materialer selv.

3 kommentarer:

 1. Hej Madam Bæk

  Sikke en dejlig dekoration, du har lavet. Jeg har det anderledes med vinteren, jeg stresser ikke afsted. Jeg tænder et lys, slukker lampen, laver te og sidder og kigger ud af vinduet. Nogle gange bliver det næsten en helt intim oplevelse. Sådan havde jeg det sidste weekend.

  God december!

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Hej Madam Bæk
  Flot dekoration :-)
  Den passer perfekt til jer:-)
  Glæder mig til vi ses.
  Knus fra os

  SvarSlet
 3. Flot dekoration og heldigvis holdt den længe nok til vi kunne se den "live"
  Naturen er skøn hele året,ren lise for sjælen.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.