søndag den 12. december 2010

Det er koldt derude

Når vi som nu er i Sverige, plejer vi, at gå nogle dejlige ture i skoven. Det har vi ikke rigtig gjort denne gang, fordi der er SÅ bidende koldt derude - i skrivende stund siger termometeret - 10,2. Desuden er den ene af vores shæfere syg med en grim maveinfektion, og dermed skal holde sig i ro. Men han er i klar bedring, ellers var vi ikke taget her over. Den anden fryser selvom hun har dækken på. Vi kørte derfor en lille tur rundt på de små skovveje. Her i Sverige bliver de små veje ikke ryddet på samme måde som derhjemme. Der bliver højst smidt groft grus på. De kan være meget isglatte, og man må derfor køre efter forholdene, og passe meget på når man stiger ud af bilen. I og med sneen får lov til, at blive liggende er det rigtig kønt, at køre i skoven, og det giver mange steder de kønneste fotografiske motiver. Som altid når vi kører ture her i det svenske, tog jeg mit kamera med og det kom der følgende billeder ud af.6 kommentarer:

 1. Kan godt forstå i nyder naturen i det svenske, det ser dejligt ud.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 2. Hej Madam Bæk
  Jeg læste dit indlæg på Claus Dalbys blog forleden, og jeg var imponeret over den store indsats, du har kunnet yde, på trods af din sygdom. Det er virkelig en dejlig have, I har, og jeg har meldt mig på som fast læser, for jeg synes det er en dejlig og livsbekræftende blog, du har her :)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 3. Kære Line
  Tak for dine søde ord og velkommen til min blog. Jeg håber, at jeg kan leve op til dine forventninger her på bloggen.

  SvarSlet
 4. Hej Madam Bæk
  Jeg har lige siddet og nydt dine dejlige billeder - du er rigtig god til at fange nogen helt særlige motiver. Nu hvor jeg også har fået et kamera synes jeg at jeg ofte "ser verdenen" på en anden måde- jeg tænker tit at nu skulle jeg have haft mit kamera klar - jeg må lære at have det med i tasken også til hverdag.
  Forleden dag var der et fantastisk motiv her inde i København da jeg var på vej hjem fra arbejde og jeg ærgede mig, for det kunne have været brugt til Claus Dalby´s foto-konkurrence.
  Jeg ville så gerne vinde et par billeter til besøg i hans have.
  A pro pos din kommentar på min nye mad-blog... ja tak - jeg vil meget gerne have din gode opskrift på kylling.
  hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 5. Det glæder mig, at du kan lide mine billeder. Jeg holder rigtig meget af, at fotografere, og jeg har næsten altid mit kamera med mig, når vi køre ud herfra. Jeg har tænkt mig at bruge et af billederne i det forrige indlæg til foto konkurrencen på Claus blog, men ved det ikke helt endnu. Der er jo længe til den 23 dec, så jeg venter til sidste øjeblik, for tænk hvis der skulle dukke noget bedre op....
  Jeg tror, nej jeg ved, at vi er rigtig mange der gerne vi se Claus have. Jeg kunne blandt andet rigtig godt tænke mig, at se haven når tulipanerne står i fuld flor. Der er bare så langt derop blot for at smugkigge gennem hegnet. Det har så fået mig til at tænke på, om ikke der var nogen af bloggerne der ville holde åben have til sommer her i det nordlige og østlige sjælland? Med den "magt" Claus og hans dejlige blog har på mange, så tror jeg helt sikkert, at der er nogen der har lavet lidt Dalbyske efterligninger eller hva?

  De bedste hilsner herfra.

  p.s. opskriften er lagt ud.

  SvarSlet
 6. Ja der er også smukt og idyllisk om vinteren i vores dejlige Svenske paradis :-) men hvor jeg dog glæder mig til foråret :-)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.