søndag den 26. december 2010

Fiskehejren

I går fortalte jeg om min julegave - mit nye legetøj et CANON objektiv. Meningen med dette  juleønske var at få taget mange flere billeder i lighed med det her.


Billedet er taget sidste år med min mands CANON 50D, for på det tidspunkt havde jeg ikke fået mit eget CANON 7D. Pludselig så jeg hejren sidde inde i det tætte krat, og op kom kameraet. Jeg skal lige sige, at hejren er en meget sky fugl, som er utrolig svær at fange med et kamera. Vi har haft besøg af hejren i haven en del gange omkring vores koi dam, men den har aldrig haft gevinst hos koierne. Derimod har den taget vores guldfisk i den lille dam i forhaven. Om vi skal have guldfisk igen vides ikke, men det er så hyggeligt, når de kommer op og vil have en godbid. Ellers må vi nøjes med de kælende koier i dammen ;-)

10 kommentarer:

 1. Verklig smuk billede du har med i konkurrencen. Tror du har stora chanser att ta hem en vinst!!!
  God fortsättning på helgen! Fin julegave du fick!!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Talent og teknik - når de to følges ad, kan det kun blive godt! Flot billede af fiskehejren... Egentlig en sjov fugl (af udseende), men det må da være træls, at man ikke kan have sine guldfisk i fred... Håber, koi'erne klarer sig.

  SvarSlet
 3. Måske skulle jeg have brugt fiskehejren til CD's fotokonkurrence istedet, men det er for sent. Må den bedste vinde..
  Nu skal vi jo ikke glemme, at Mr hejre også skal overleve. Jeg overlever i hverti fald, sålænge det kun er mine guldfisk han mæsker sig i. De yngler nemlig lige så villig som rotter. Meen han kunne da godt gemme et ynglepar til næste generation det bæst!!

  SvarSlet
 4. Søde Madam Bæk......hvor er det et fantastisk godt billede - sjovt at kunne komme så tæt på. Håber dog den lader din koi karper i fred, de er vist ikke helt billige:0)

  Tillykke med dit nye legetøj.....det er fantastisk at tage billeder - især når udstyret er i orden.

  Sene julehilsner Dorthe

  SvarSlet
 5. Dejlige Madam Bæk,

  mange mange tusind tak for den utroligt søde fødselsdagshilsen, du lagde til mig på Claus` blog igår. Den varmede mig så meget om hjertet og gjorde mig rigtig glad. Hvor er det skønt, der findes mennesker som dig, der gerne vil ofre både tid og energi på at gøre en anden så glad.

  Det er da sødt, at du ligefrem stod og tænkte på mig under brusebadet:o) Ja, vi kommentatorer og bloggere kommer til at fylde meget i hinandens liv. Intet er så "afslørende" eller fortællende om en person, som det man skriver. Jeg tænker også mange gange på, hvordan hende Madam Bæk, Zep, Karen Olesen, Grete fra Sandefjord etc ser ud. Man danner sig et billede af personen, udfra det personen skriver, ikke? Og nogle gange kan man så gå hen og blive meget overrasket, som f.eks den person på Claus` blog, der troede jeg var en mand:o)Man kan ikke undgå at komme til at føle noget for folk, som man næsten dagligt "møder" på en blog, vel?

  Stort tillykke med dit nye legetøj. Håber du hygger dig med det. Det er et umanerligt flot billede af den sky hejre.
  Tænk, kan koikarper virkelig blive helt kælne?

  Kom nu rigtig godt ind i det nye år, søde du. Håber vi mødes engang, så jeg kan få indkasseret det fødselsdagsknus, jeg har tilgode:o) Du er skøn, Madam Bæk!

  GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE KÆRE:o)

  SvarSlet
 6. Kæreste Tante Grøn.

  Det manglede da bare at sende en hilsen af sted, når en så skøn medblogsøster har fødselsdag. Alle som jeg vidste havde og har fødselsdag ville/vil have fået en lille hilsen med på vejen, for der skal jo så lidt til at glæde andre. Hvorfor så ikke gøre det??

  Jeg kan se, at det ikke kun er mig der er nysgerrig omkring de forskellige bloggere. Nogen har man en idé om, hvordan de er og kan være, mens andre kan godt pirre lidt mere til ens nysgerrighed. Et eller andet sted føler man måske, at vi bloggere kender hinanden, hvilket vi jo slet ikke gør.
  Jeg er fanges på MSN, hvor min adresse er madam_baek@hotmail.com hvis nogen af I dejlige have mennesker skulle have lyst til en snak. Måske vi skal have en lille gætteleg i gang? Med hensyn til dig Tante Grøn, så troede jeg også en kort overgang, at du var af hankøn på grund af mailadressen. Et dæknavn kan jo være alt, ikk?

  Jo, jeg var lige en kort tur ude med mit "legetøj" i går, og jeg fik da også et par rigtig gode billeder i kassen - synes jeg selv. Men jeg skal hilse og sige, at det er tungt at rende rundt med omkring halsen/nakken, når man samtidig lufter hundene. Hele det herlige arrangement vejer omkring to et halv kilo og pokkers svært at skyde med i fri hånd. Det skal helst stå på et stativ.
  Det glæder mig, at du kan lide mit billede af det bæst af fiskehejren.
  Ja, koi karper kan blive kælende. Vores kommer svømmende helt ind til kanten og vil kløs. Men du kan jo kigge forbi, hvis du kommer den den del af landet her. Det skal du og andre være rigtig velkommen til.

  Knus og rigtig godt nytår til dig og dine min søde.

  p.s nytår måske skulle jeg finde opskriften på verdens bedste pærer dessert, som vi skal have på fredag. Mums siger jeg bare..

  SvarSlet
 7. Kære frøken Solhat.

  Når man har det der skal til af udstyr, giver det for det første blod på tanden, når det lykkedes og for det andet er det sjovt, at kunne lave skarpe forstørelser i og med, at man kan komme tættere på uden fysisk at være det. Jo jeg elsker at fotografere. Og så er det jo rigtigt godt forenligt med vores have interesse.

  Vores koi er slet ikke i den tunge ende af pris skalaen. Det har jeg ikke nerver til, for tænk hvis de skulle bukke under hele bestanden, og man så har givet 20.000 eller mere for en fisk sååå.... Nej ikke her du! Men det er japanske koi vi har, og de fås i mange størelser og prisklasser. Men jeg kan love, at de har personlighed, hvis man bruger lidt tid sammen med dem.

  Rigtig godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
 8. Flot billed af fiskehejren. Det er en oplevelse af de helt store at opleve den.

  SvarSlet
 9. Kære Vivi.

  Bare den så ville holde sit fiskeri nede ved søen, så ville jeg være glad for den.

  Knus til dig min ven

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt se det fra din side - men for os andre er synet af en fiskehejre i naturen noget meget stort.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.