tirsdag den 9. november 2010

Greve Torino lalleglad...

måtte endnu en tur til dyrlægen, selvom vi var der i sidste uge. Det skyldes, at han ikke ville støtte på sit højre bagben i korte øjeblikke - nærmest som om han kort fik smerter. Desuden har han virket mere træt end normalt, men han er jo også ved at være en ældre herre.
Dagen startede som normalt, med at han lige skulle ligge og flyde i sengen. Måske gider vi at stå op, måske løfter vi lige det ene øje for så at sove videre.


Nå ja, jeg kan jo lige så godt sove, mens de gamle gør sig klar til morgenturen. En kort tissetur og derefter i bilen, for nu skal der ske noget sjovt. Det plejer der jo, når vi skal køre bil. Kom nu og luk det bagagerum op, så vi kan komme ind. NU!!

Turen til dyrlægen tager ca 40 min i bil, og jo tættere vi kommer på dyrlægen jo højere bliver Rino's piberi. Han skulle bare vide, hvad der ventede ham, så ville han nok ikke være så kæphøj. Vel fremme kan det ikke gå hurtig nok med at komme ind til gufferne.


Men der var ingen guffer ved ankomsten i dag.
Hvor er mine guffer Charlotte, hvor er du? Jeg har da siddet pænt, mens min far vejede mig til 40,6 kg.


 Hvorfor skulle de lytte på mig her ude? Det plejer de da ikke at gøre i venteværelset. Hallo hvad sker der?? Mille moster de kommer med en sprøjte!! har jeg da ikke været sød nok?? Puha jeg får det mærkeligt, nej nej det kan ikke være rigtig. Åh mit hoved, det snurre ...........  jeg kan ikke holde mig vågen læ....Rino skulle have taget røntgenbilleder, så vi kunne se, hvordan hans hofte så ud.

Blodprøven blev taget, men ville ikke rigtig løbe. Det skyldes bedøvelsen.

En dyrlæge prøvede, og det lykkedes.

Veterinærsygeplejersken klippede kløerne mens han lå ned.

Det kan ellers godt være en kamp med Rino og hans kløer.

Når man har chancen for at klippe helt tæt, er det bare om at gøre det. Det kan ske, at man kommer til at klippe for langt ned, så det begynder at bløde.

Det er ikke meget bæst over ham her - lige nu.

Tænderne blev efterset, men var fine og uden tandsten.

Han fik modgift til bedøvelsen, da han var færdigt.

Så kan du godt vågne op min dreng.

Dyrlægen forklare problematikken.

Åh hvor er jeg?? mit hovedet...

Billederne viste at Rino har spondylose i den nederste del af ryg og lænd. Desuden har han en forsnævring i den nederste lændehvivl, hvilket kan give ham hans synptomer med manglende støtte på benet. Endvidere var nogle plamager på lungerne, som skal undersøges. Det kan være hjerteorm. Det ved vi mere om, når afføringen er blevet testet i næste uge. I skrivende stund er han stadig lidt skæv, men har været ude og har spist. Så mon ikke, at han er ædru i morgen. Jeg tror det..

3 kommentarer:

 1. det har sørme da været en lang dag for jer alle. Sikke en omgang. Han ser dog ud til at klare det i stiv arm. dejligt at i ikke bare lader naturen gå sin gang men griber ind når i kan se han ikke trives. Ikke alle ville gøre det samme i frygt for regningen.
  Håber i finder på en god plan sammen med dyrlægen.

  SvarSlet
 2. Har man sagt A må man også sige B, og tage regningerne som de kommer.
  Mine dyr skal have det bedste af det bedste. Ellers skal jeg ikke have dyr. ;-)

  SvarSlet
 3. Hørt. Hørt. De kære kræ skal bare have det godt.. Har selv en skøn schæfer og en main coone hankat. De skønneste dyr på hele jorden selvfølgelig..;)) Må tage hatten af for dig. Sikke dog et skønt paradis du har fået lavet, især med henblik på din sygdom. Det er dæleme flot klaret. Stor respekt. Mange hilsener Lena Hansen

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.