lørdag den 4. maj 2013

Det vokser i Danmark

Som jeg skrev i går, så ville jeg tage nogle billeder af min have i Danmark, hvis jeg ikke var for træt. 

Først tulipanerne der er sprunget ud.


 

Så narcisserne.


Vibeæg.Stauderne. Til sidst træerne.

Jeg fik taget billederne efter en dejlig eftermiddagslur og seks timers træning med ham her :)

11 kommentarer:

 1. Det er så dejligt med alle dine fine blomsterbilleder :-)
  6 timers træning - jeg kan godt forstå det giver gode resultater.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg kan godt forstå, at jeg er træt :)

   Slet
 2. Dejlige billeder du viser, ja jeg kan da godt forstå, at du er træt.
  Vi har ikke blomster i nogen træer endnu, og næsten ingen blomstrende tulipaner, så nu er I ved at være foran :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det plejer jo at være omvendt :)

   Slet
 3. Dejlige billeder! - Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan du har det med din Ménière ...? Hvis du orker at fortælle om det. Jeg ved jo godt at det er helt individuelt hvordan vi rammes, men jeg bliver da helt glad når du skriver at du kan træne hund i seks timer. - Så må du have det nogenlunde ...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan fostå, at du også er ramt Nana??

   Nu er det jo ikke træning i seks stive timer, da der er pauser og teori med. Jeg er fuldstændig færdig efter sådan en dag, og det er en rigtig god dag, når jeg kan være med så længe. Da vi nåede middagstid - startede kl ni - måtte jeg kapitulere på træningspladsen og køre ud og fortsætte spor for mig selv. Vi var med til to ronderinger i skoven, og på pladsen fik han to konkurrence bid.
   Som sagt så er jeg fuldstændig færdig efter sådan en god dag, at jeg må gå i seng, når jeg kommer hjem. De næste dage ved jeg, at dem kan jeg godt rive ud af kalenderen, men det er desværre prisen, som jeg må betale for noget, der i den grad giver livskvalitet.
   Jeg har oplevet rigtig mange gange, at jeg ikke kunne fuldføre træningen til ende, og er også gået i anfald derude. Det er ikke så rart for mine træningskammerater at se, men de har da fundet ud af, at de skal lade mig være så lange det står på :)

   Spørg endelig. Jeg er også på facebook, hvor jeg gerne vi tage en snak omkring Meniere :)

   Slet
  2. Rart at høre hvordan en anden med MM har det. Og, ja, jeg har det også. Fik mit første anfald for godt to år siden og har været helt vild syg af det. Havde hele sidste vinter/forår 5-10 anfald om ugen. Kunne ingenting. Men har nu fået Gentamycin 4 gange og har været anfaldsfri (7-9-13!) i 7 måneder. Fantastisk! Men jeg er altid svimmel, og jeg bliver bare så hurtigt træt. Det er svært at vænne sig til at man slet ikke kan det man gerne vil. Det er faktisk først nu det helt går op for mig at det ER en kronisk sygdom. Det vidste jeg jo godt, men det er først nu jeg rigtigt føler det. Men igen: Rart at høre hvordan du har det. Og godt at du trodser ham Meniere og træner din hund!

   Slet
  3. Jeg har et motto:

   Vilje til at ville - avler evnen til at kunne.

   Det handler tit om, at overskride sine grænser, når man har den forbandede sygdom og finde lyset igen. Alt for ofte går man i sort, men det er så vigtig, at huske at leve så godt, som man nu kan.

   Jeg startede blandt andet på min have her, kravlende rundt på alle fire, da balancen og jeg ikke kunne blive enige :)

   Slet
 4. Hvor har du dog mange smukke blomster.
  Hunden er sød.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Danny som han hedder ved ikke hvilken på han skal stå på for at gøre mig tilfreds. Dog ved han, at jeg bestemt ikke er tilfreds med, at han graver i min have :D

   Slet
 5. Der er sådan en skøn tid, og jeg kan se der er meget dejligt for øjnene i din have netop nu. Det er så fint med sådan nogen øjebliksbilleder, og sjovt at sammenligne de forskellige år. Flot at du orker hunde træning og havearbejde på trods af sygdom.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.