fredag den 26. august 2011

Sydligste terrassse.

Langt om længe kom tømrene i gang med den sydligste syd terrasse. Det eneste der nu mangler er en slibning af gulvet samt at få lavet et rækkeværk. Denne gang har jeg ikke kælet for billederne, da jeg faktisk ikke har tid til bloggen i øjeblikket. Jeg vil nu lade billederne tale for sig selv, og smutte ud til kødgryderne igen. Ja, det bliver endnu engang sent aftensmad. Men det er nemt mand nemlig ostegratineret broccoli og blomkål med en krebinet til. Der efter bliver det nok god nat ;-)Hvad ville I lave af rækkeværk?? Bedet nedenfor terrassen håber jeg, at jeg kan komme i gang med sidst i september. Jeg har simpelthen ikke tid før.

Pas på jer selv derude ;-D

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud og sådan en skøn terrasse kan I da ikke andet en blive superglade for. Tak fordi vi måtte kigge med :-)

  Med hensyn til rækværk, så synes jeg, at jeres idé med et rækværk i stål med hærdet glas lyder rigtig godt :-) Jeg har set her; http://msi-trade.dk/_Reference_Staal-Glas-Gelaender-Terrasse.htm at det også findes med håndlister i træ, så det kunne være samme slags som jeres terrasse. Jeg kan godt lide idéen med hærdet glas ud mod haven, så I kan sidde på terrassen og samtidig nyde jeres dejlige have - det ville være synd at have alt for mange stolper og tværstykker i rækværket, som hindrer udsynet.

  Det bliver spændende hvad I finder på :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op noget flot træ, der er brugt til terrassen, det ser imponerende ud. Jeg er også imponeret over, at terrassen er lavet til planterne, om man så må sige. Et hul hist til en plante og en udskæring til dammen. Det ser rigtig godt ud, tillykke med det.
  Ja et rækværk skal der til, men hvad, jeg er lidt blank, men tænker noget med hvidmalede stålrør eller lignende, det skal se spinkelt ud i forhold til gulvet, synes jeg, men måske har andre bedre idéer.

  SvarSlet
 3. Så snyggt det blev!! Du måste vara jättenöjd. Fint med växten i hålet också, då ser det mer levande ut. Jättefin miljö du skapat runt uteplatsen.
  Maria

  SvarSlet
 4. To wygląda fantastycznie. Pozdrawiam

  SvarSlet
 5. Det er meget smukt:) Der er noget helt særligt over sådan et udendørs gulv. Det er en sjov detalje at det er lagt udenom den formklippede plante.

  SvarSlet
 6. Gode billeder.
  Virkelig smuk terassegulv.

  SvarSlet
 7. hvor er det flot - og sikke en skøn dam.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det godt ud:-D Dejligt det endelig lykkedes at blive færdig med gulvet, jeg er sikker på i finder det helt rigtige rækkeværk :-D
  K.H.Vivi

  SvarSlet
 9. Jeg synes jeres nye terrasse er helt fantastisk flot :-) Den var da værd at vente på.
  Det er nogle flotte detaljer rundt om planterne.
  Jeg synes næsten det er synd med rækværk, men ellers går man vel ud over. Men ja, det skal da være let og fint, så helheden med haven bevares.
  Jeg kender godt det med at have svært ved at finde tid til bloggen ind imellem :-)

  SvarSlet
 10. Wouw! Hvor er det flot. Super med hullet til planten (det vil jeg oss' ha'..!)
  Det bliver spændende at se hvad I ender med af rækværk.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.