onsdag den 17. august 2011

Søjleparaply

Tante Grøn skrev i forrige kommentar, at hun ikke havde plads til konstruktioner til blåregn. Det havde jeg heller ikke, men så kom jeg på denne her idé. Det er en 12 cm tyk stolpe, hvori der er sat vandrør vandret i toppen. Denne konstruktion kan bruges til andre klatre end blåregnen.

Fra den ene side

og den anden side

og sidst fra toppen, hvor der er borede huller,  hvorefter er vandrørerne stukket igennem.

8 kommentarer:

 1. Hvilken skøn ide - det skal nok med tiden blive til et helt perfekt sted at sidde og nyde sommervarmen.....under en blå paraply :0)

  SvarSlet
 2. En simpel og pæn løsning ;) tak for tippet

  SvarSlet
 3. Smart idé, det skal nok blive flot med blåregnen :o)

  SvarSlet
 4. Hun er sku kvik hende Madam Bæk. Flot ser det ud.

  SvarSlet
 5. Kære Madam Bæk.

  ja, det er faktisk en ret smart løsning. Den fylder ikke meget i bunden. Det bliver skønt at kunne sidde derinde under blåregnen og beruse sig i duften og nyde det smukke syn.

  Tak for ideen.

  Godnunatogsovnurigtiggodt....zzzz...zzz..zz.z

  SvarSlet
 6. Det er ganske rigtigt en god idé. Jeg viste noget lignende fra vores Tour-de-Blog, som Staudefeen havde opstillet i sin have. Hendes kæreste have boret huller i en gammel gardinstang af træ og isat rundjern. Super idé til små haver :-).... Eller større hvor ejeren ikke kan få nok :-)

  SvarSlet
 7. Det er godt nok smart :-) Den løsning er jeg ret sikker på, at jeg nok vil tillade mig at låne på et tidspunkt. For jeg mangler altid skygge til at sidde og puste ud under. Genialt :-)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.