fredag den 16. november 2012

Græsser i efterårshaven

Denne video er endnu en prøve på video. Jeg ville gerne have alle mine græsser med, men da video optagelserne ikke blev skarpe, har jeg valgt en del fra.


4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt se, at du har mange græsser, men det er nu ikke ret nemt med en video. Måske er det bedre med enkelt billeder, det vil jeg foretrække. Jeg vil nemlig gerne se alle dine fine græsser, men de kommer ikke til deres ret på en video. Jeg kan godt se, at du gerne vil vise, at de vajer i vinden, men så kan man alligevel ikke rigtig se dem.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret Lisbeth, og det er dejlig med lidt positiv kritik. Tak.

   Slet
 2. Hej. Jeg har lige fundet din blog ... igen. Første gang var for ca. halvandet år siden da jeg blev diagnosticeret med Ménières syndrom. Jeg havde stor glæde af at læse din sygdomsberetning! Dengang var jeg ikke selv blogger og vidste ikke noget om kommentarer og den slags. Nu har jeg lavet en haveblog og har fundet din blog ... igen. Denne gang får du en kommentar, jeg melder mig som læser og sætter dig også på min blogliste.
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana, Velkommen til bloggen. Ja Ménieres sygdom er en rigtig modbydelig sygdom. Jeg håber af hele mit hjerte, at du kan leve med den og den ikke er alt for hård ved dig.

   Slet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.