lørdag den 31. marts 2012

Skiftedag

Vintercamperne rykker ud og sommercamperne rykker ind, sådan er dagen gået med kørsel frem og tilbage. Og så er der os helårscampister der bare kan læne os tilbage og nyde en god frokost eller rettere en gód gang varm suppe, som vores skønne venner havde lavet. De er nemlig på besøg her i denne uge.

Helt tilbagelænet blev det dog ikke til for Preben, for nogle af helårscampisterne skulle flytte plads. Her måtte han dog lige ned og hjælpe til med, at flytte en standby telt. Jeg tænkte, at det ville aldrig gå godt i den blæst, men med ti stærke mænd kom teltet på vandring til sin nye placering nede ved søen.
Nej, det er ikke noget for mig, men plads nede ved søen, da det altid blæser og er koldt. Jeg er tilfreds med min plads her. Videoen er taget oppe fra vores terrasse, så vi har stadig en fik udsigt.

5 kommentarer:

 1. Ja, campingvenner er mindst ligeså gode som havevenner.

  Have- og campinghilsen
  Ole

  SvarSlet
 2. Helt enig Ole, vi nyder meget vores svenske plads :-)

  SvarSlet
 3. Haha sådan et telt har jeg aldrig set før, det var sjovt - hvad man dog finder på:) Jeg krydser fingre for at vejret bliver varmere:)

  SvarSlet
 4. Det er da samarbejde, aldrig har jeg set et vandrende telt før... ;o)

  SvarSlet
 5. .....gad vide hvor mange ben det mærkelige gespænst har ;0) Jeg syntes da bestemt I har en helt fantastisk udsigt fra jeres plads - super skønt og snart bliver den rammet ind af grønt ;0)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.