lørdag den 21. januar 2012

Var foråret på vej?

Når jeg skriver sådan en overskrift, så er der fordi, at meteorologerne lover pænt med frost her i de nordøstlige egne den næste tid. Ja ned til små minus ti grader. Vil det hele nu fryse tilbage? Frosten betyder, at vi skal have lagt flamingo over havedammen, hvilket ellers ikke har været nødvendigt indtil nu. Mens vi er ved havedammen, så lader det til, at den sidste af vores baby koi er bukket under. Jeg har ikke set den længe, og det ligner et fiskeskellet, der ligger nede på 160 cm dybt vand.

Blåregn.

For nogle dage siden gik jeg en tur med kameraet i haven. Det kom der de billeder ud af.

Knop fra clematis.

Bladskud fra clematis.

Lidt dårligt billed af erantis.

Knop fra klatrehortensia.

Forårsvortemælken skyder op overalt.

Der er en del knopper i påskeklokkerne.

Juleroserne blomstre lystig.

Mischanthus skyder nedefra.

Påskeliljerne er godt på vej.

Vintergækkerne åbner sig snart.
Kan I alle nu have en rigtig go' weekend :-)

10 kommentarer:

 1. Ja, det er da lidt af et tilbageslag med den kommende frost, men jeg har også læst et eller andet sted, at februar generelt er årets koldeste måned. Vinteren er slet ikke slut, men har da været nådig ind til videre.

  Ha´en god weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Ja, vi må håbe at Far Frost ikke laver alt for mange ulykker i næste uge. Clematisknoppen er nok særlig udsat, desværre. Lige nu vælter sneen ned her udenfor mit vindue :-(

  Ha' en god weekend
  Ina

  SvarSlet
 3. Jeg håber ikke at I får for meget frost, det vil da gå ud over alle dine "forårsfornemmelser" der kigger frem i din have. Her kommer der slud, og det er absolut stearinlysvejr i dag.

  SvarSlet
 4. Her hos mig ser det ud ganske som hos dig med knop i clematis og nye vortemælk på vej osv. Det eneste sted jeg ikke har set liv endnu er hos græsserne, men måske er det fordi, jeg ikke har kigget efter.
  God weekend

  SvarSlet
 5. Håber ikke vinteren når at blive så hård, at den skader dine fine knopper.

  SvarSlet
 6. Løgplanterne skal nok klare sig, men jeg tror ikke din klematis vil synes om frost, men fortvivl ikke for den skal jo heller ikke blomstre nu og det er ikke roden der dør. Jeg hælder til den overbevisning at planterne skal hvile og samle energi om vinteren og frygter lidt hvis det hele skulle spire og springe ud allerede i januar for hvordan vil maj så blive?

  SvarSlet
 7. Utroligt - forår alle vegne:-) Håber virkelig fader frost vil være nådig ved jeres haver i år.
  Vivi

  SvarSlet
 8. Uha, ja, når man sådan ser alle forårstegnene samlet, som du så dejligt viser dem, så kan man da godt blive lidt bekymret. Men mon ikke det meste klarer sig, det plejer jo ikke gå så galt som man lige frygter.
  Hej fra Line

  SvarSlet
 9. Hvor ser det dejligt ud, dine små forårstegn :-)
  Nu er der vist ingen tvivl om at vi får mindst en uges tid med frost. Så må lægge foråret lidt på hylden. Men det var nu skønt så længe det varede :-)
  Jeg tror også at det hele nok skal klare sig. Der bliver jo heldigvi dannet nye blomsterknopper senere på bla. Clematis.

  SvarSlet
 10. tjaaa det ser ud som vinteren nu kommer, og tak for kikket på dine flotte billeder..

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.