lørdag den 28. januar 2012

Afdækning af dammen.

Nu gik den ikke længere med den grønne og milde vinter. Vi har i flere dage haft frost, og dammen var begyndt at fryse til. Der var allerede kommet en centimeter tyk is, så derfor lagde vi flamingo på. Det kan holde dammen nogle grader varmere, hvis det skulle blive rigtig koldt.


Flyver flamingoen ikke? Jo det gør den, hvis man ikke "limer" dem fast. Efter pladerne var lagt på, kom der flere spande varmt vand på, som holder pladerne på plads. Danny vores lille frække hund, skulle lige prøve, om pladerne kunne bære hans poter. Gudskelov gav de efter og han trak sig væk fra kanten. Hver gang der sker noget nyt, skal vi have et øje på hver finger, for alt skal udforskes.


Termometeret viser 2,3 graders frost her ved 16 tiden, men hvad den ikke viste, var at det også blæste en bidende vind. Så er det godt, at man kan trække ind i den lune stue med levende lys.

Ha' en dejlig aften derude i bloglandet.

5 kommentarer:

 1. Og nu kan koi'er, hunde og mennesker nyde varmen, indtil det igen bliver forår. God aften til jer :o)

  SvarSlet
 2. Ja jeg skal da lige love for, at vinteren er kommet. Og u har ret i, at det er bidende koldt derude - det fandt vi ihvertfald ud af, da vi havde stået ved sidelinien på fodboldbanen i 1,5 time. Så var det dejligt at komme hjem til en dejlig varm stue, som brændeovnen har varmt dejligt op.

  I må af og til trække på smilebåndet, når Danny går på nye opdagelser - kan lige se hans overraskelse over, at flamingopladerne ikke ligger stabilt :-)

  SvarSlet
 3. Ja det er godt, at husene er hule indvendig, og at vi kan varme dem op :o)

  SvarSlet
 4. uha, det kunne nær have blevet en vandhund, og det er det vist for koldt til.

  SvarSlet
 5. Uh-ja, hvor var det bidende koldt i dag. Jeg muntrede mig i stedet for lidt med dine billeder i forrige indlæg af alt det med dejlige knopper - og prøver at ignorere vinteren derude.
  God weekend

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.