søndag den 24. marts 2013

Et smut i Danmark

 Det er jo ingen hemmelighed, at knægten og jeg tilbringer en del af vores tid i det svenske. Lige nu er vi altså lige et smut hjemme og hilse på familien. 
Selv om jorden stadig er frosset her i det Nordsjællandske, er vi ca 14 dage længere fremme her end i Sverige. Jeg kan slet ikke se så meget som en lille bitte begyndende spire deroppe.
Her er de fleste tulipan, påskeliljer, krokus og mange andre løg på vej. Erantissen står som et gult tæppe i det ene bed.


Den blålilla krokus er også tittet frem, men det er ikke det massive tæppe, som det plejer at være. Mon det kommer?

De eneste stauder som har rørt på sig, er den fløjsbløde lammeøre. Den er så taknemlig, og så breder den sig rigtig godt her. Jeg har den stående som bunddække til en af mine elefantgræs.
Sct Hansurten har også vist nye skud, men kun dem på friland. Det næsten sortrøde, som jeg har i en potte i drivhuset, har endnu ikke vist noget liv endnu.
Jeg havde også lige fat i saksen for at se, hvor langt græsserne er nået. De er ej heller begyndt at skyde, så jeg venter lidt endnu med at klippe dem ned til en gang efter påske. Så håber jeg også det er blevet lidt lunere i vejret. 


7 kommentarer:

 1. Jeg klipper heller ikke græsserne endnu. Vores krokus og erantis er næsten alle dækket af sneen, jeg tror vi har mere end jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. I HAR mere sne end os både i Danmark og i Sverige :)

   Slet
 2. Der var hun jo... ;o)
  Sikke et fint bloghoved du har lavet, så lidt tid ved computeren bliver det da til. Vi må stadig kigge langt efter de helt store forandringer derude, men det må da for pokker snart komme.
  Hyggehejsa fra fru friis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha det er da dejligt, at været savnet :)

   Computer og computer Jette, bloghovedet sad jeg faktisk og lavede på min mobil på færgen. Det var hurtigt og nemt med det rigtige program. Det hedder Frame Artist, hvis nogen skulle får lyst, til at prøve kunsten efter :D

   Slet
 3. Dejligt at høre fra dig :-) Det er sjovt at høre at du synes der er MERE forår i DK, mens vi andre bare går og føler os snydt. Det er fine billeder du viser, og en tjekket ny header du har lavet!

  SvarSlet
 4. Tak for de dejlige forårsbilleder.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 5. Vi har stadig meget sne i DK - men forhåbentlig går det snart væk! - flot blog, i øvrigt!

  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.