torsdag den 7. april 2011

Stativer i rionet

For et par dage siden havde Lene fra baghavelågen et indlæg om stativer lavet af rionet. Jeg smed en lille kommentar ind på indlægget, hvorefter Lene gerne ville se mine stativer, som er svejst. Mine stativer er lavet af et rionet, og er trekantet. Det passer med et net.
Som det fremgår af billederne ovenover er stativerne svejst i samlingerne, men kun punktvis langs hele samlingen. De har ingen form for stabilisering i bunden, men har en højde, så de kan gå ca 60 cm ned i jorden. De er derfor nemme at lave, hvis man kan svejse - her er det gemalen der har gjort arbejdet. Skær dem ud på langs af rionettet i tre stykker og svejs dem sammen i punkter i samlingerne, og man har et glimrende klatrestativ, der næsten ikke ses.


Jeg har lige været i Sverige i campingvognen et par dage, og er hjemvendt her over middag. Det er utrolig, hvad der sker i haven på et par dage. På vej nordover fra færgen, så jeg et grønlig skær i nogle hække på Strandvejen. Jeg blev helt glad, for så er foråret for alvor på vej.


Jeg var lige kommet hjem, da fragtmanden kom med de buxbom, som jeg havde bestilt. Desuden har jeg bestilt et par skæve eksistenser af planter. Jeg bad ham om at finde nogle, som kan bruges til formklipning, så jeg ved ikke hvilke planter jeg har fået, før jeg få åbnet poserne i morgen. Spændende??

9 kommentarer:

 1. Det er fint med de rustne klatre-stativer, det er nemlig rigtigt, de ses næsten ikke.

  SvarSlet
 2. Tror slet ikke jeg ville kunne vente til i morgen med at kikke i poserne ;-)

  SvarSlet
 3. Sussi, jeg kan godt lide, når det er planterne der er i fokus og ikke stativer, krukker m.m.

  Vivik, Du må da godt komme og kigge nu. Jeg er bare for træt nu :-) Har lige fået en mail om, at han havde glemt at ligge de skæve eksistenser ved.. Hulk:-( Men der skulle være noget til opstamning :-)

  SvarSlet
 4. Smart at bruge rionet. Det gælder om at se mulighederne. Hvis man så havde en mand der kan svejse, men måske kan en far også bruges ;-).

  Dejlig og meget smuk header du har lavet med dine fine vintergækker - og jeg er slet ikke misundelig over, at du har så mange slags ;-)

  Bedste forårshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Ja hvis det var mig der havde et par poser med planter stående ville jeg ikke få lukket et øje, du er sej.
  Tak for tippet med rionet stativerne, manden er orienteret.

  SvarSlet
 6. Tak for din hilsen :)

  Super med flere input til stativer, lige nu, hvor man stadig kan nå det. Tak.

  Der sker så meget i disse dage. Desværre synes jeg blæsten er lidt hård i vores have, tør ikke helt tænke på, hvis det bliver værre i morgen.

  Gad også godt have dine fine vintergækker. Det er svært at finde - eller også har jeg ikke ledt godt nok endnu. Vintergækker har stået længe her i år, men nu er det slut.

  SvarSlet
 7. Väldigt smukt stativ! Tack för en bra idé!

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvarSlet
 8. Jättefina stativ! Spännande att se dina plantor i säcken, hoppas de blir bra till formklippning!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 9. Gode råd er jo ikke at kimse af og disse stativer er til at betale - jeg har end del af dem i min have også - dog ikke svejst, men bundet sammen med kraftigt tråd. Men på ønskesedlen er et svejseapparat for hvad kan man dog ikke lave med sådan et?

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.