Hvem er jeg

Jeg født i april 1965. Blev gift i 1993. I 1991 fik vi vores ældste datter, og i 1994 kom den yngste til. Desuden består familien af to skønne schæfere af ældre dato. En han fra 2000 og en sterilliseret tæve fra 1998, som begge er ramt af spondylose.


 Jeg har i mange år haft en meget ond Méniere sygdom, der har forhindret mig i mange dagligdags ting.  Haven blev derfor en dejlig, men hård afledning i en meget svær tid. Det var faktisk først, da jeg for alvor blev syg efter en mislykkedes operation i 2001, at min interesse for havedyrkning virkelig blussede op. Egentlig har jeg haft have siden 1986, men da lå interessen kun til det naturlige vildnis. Måske skyldes det, at jeg næsten altid var på arbejde med korte overgange mellem to vagter. Jeg var ansat ved DSB som stationsbetjent  i 12½ år, før jeg måtte lade mig sygepensionere.


Her kan man lige ane, at jeg hænger udenpå et gammelt R lokomotiv. Foto: H. Jørgensen

Jeg havde en del at gøre med tograngering og bremseprøver af togene, men også andre opgaver, blandt andet rejsegods,  billettering og dirigering af biler ved Helsingør - Helsingborg overfarten.

Jeg har altid haft interesse for naturen, dyr, og har været meget glad for at se og fodre de vilde fugle i haven.
Jeg er vokset op med en lang række forskellige dyr blandt andet marsvin, hamster, undulater, egern, kaniner, kat, heste og hunde. I dag har vi kun hunde tilbage, og vi skal ikke have andre. Det skyldes, at vi tit er i Sverige, og derfor ikke vil være afhængig af nogen til at passe dem.

Min have historie kan læses på siden en have bliver til.

Er du interreseret i havesnak på windows live messenger så  er min adresse madam_baek@hotmail.com