mandag den 28. november 2011

Stormen 27 november

Vi blev ikke særlig berørt af stormen i går. De sidste blade kom af min lille trold og landede i dammen.

På grund af den varme temperatur er koi'erne stadig meget nysgerrige og aktive.

Der blev en del blade som blev samlet op og smidt i bedet ved siden af - giver en god kompost.

Stormen gik hårdt udover flere af mine græsser. Her er Rotsilber næsten halveret og en del af stråene ligger ved siden af.

Molina Karl Froster har lagt sig med sine meget lange vifteagtige strå.

Den ene af havebænkene, som stammer fra den gamle dampfærge Kärnan blev kastet fremover og lagde sig ind over mine storkenæb Rosa Claire.

Værst gik det som ventet udover mit stakkels drivhus. På den ene side blæste to glas ud,

og på den anden side røg tre glas i taget. Det må siges, at være meget billigt sluppet, når vi tit har mistet op mod 15 - 16 glas ad gangen. En dyr fornøjelse - ja, men jeg vil ikke undvære mit lille drivhus.

Efter jeg havde skrevet en mail til tømrerfirmaet kom tømmeren forbi i torsdags og lavede de lister der manglede omkring vinduerne. Vi, Preben og jeg havde ellers aftalt, at hørte vi ikke noget inden fredag middag, ville jeg sende endnu en mail om, at han kunne holde sig meget lang væk herfra.

Fredag kom samme tømrer forbi med en model af stolperne der skal bruges til rækværket omkring vores terrasse. Der blev målt op og sat kryds i gulvet. Spændende om de kommer og færdiggøre rækværket i morgen. Jeg tror det bliver mega flot :-)

8 kommentarer:

 1. Håber snart i får det sidste tømmerarbejde færdig !!

  Hvor er i dog uheldige med det drivhus, synes altid der smutter nogle ruder i det hus for jer :-(

  SvarSlet
 2. To musiało straszne wiać, że są szkody. Przykro mi. Pozdrawiam

  SvarSlet
 3. Ærgeligt med drivhuset og skøøøønt at tømrerfidusen endelig kunne få fingeren ud... måske han læser haveblogge!!?? Glæder os til at se resultatet :o)

  SvarSlet
 4. Endelig tømreren i sigte, det var da dejligt. Så nu venter vi bare på at se det færdige rækværk, håber det bliver snart. Nu har I ventet længe nok på det.

  SvarSlet
 5. Ja, det var godt nok en grim storm igår.
  Vi mistede også tre glas i driverhuset. Det er selvfølgelig rigtigt irriterende, men jeg er også lykkelig for at der ikke skete mere med hus og have.
  Det bliver spændende med de sidste af tømrerarbejdet :-)

  SvarSlet
 6. Nå en lille smule berørte blev i da. Værst er det med drivhusglassene, de er ikke rare i smadret tilstand.
  Det eneste der skete her var en pressenning der havde ligget og flydt under terrassen var blæst ud og havde bredt sig ud over kronen på æbletræet - (farligt synes hundene).
  Det var godt der kom lidt gang i tømreren igen;)

  SvarSlet
 7. Ærgerligt med drivhuset, det er ikke sådan lige at få repareret på denne årstid, men nok nødvendig hvis der kommer meget sne!

  SvarSlet
 8. Skønt at høre at også du slap med småskader.....selv om drivhusglas kan være noget værre noget at rydde op efter. Håber ikke det blev spredt alt for meget ;0)

  knus Dorthe

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.