søndag den 6. november 2011

De smukke farver er snart slut

Det går alt for hurtigt derude. Bladene ligger nu på jorden under samtlige træer og buske i haven. Jeg var da så heldigt, at jeg fik taget nogle få billeder at haven, mens den stod i den smukke efterårsdragt.

Fra venstre og ned er det. Japansk dværgkirsebær, acer, red baron græs foran spiraea, japansk dværgsnebolle og æble.

Fra venstre og ned er det. Hvidfrugtet røn, fladaks, carex, elefantgræs.

Endnu engang er vi havnet i en grim situation. Rino vores snart 12 år gamle schæfer mistede balancen bagparten i torsdags. Han fik en akut behandling fredag, hvor det viste sig, at hans bækken var forskubbet hele tre cm. Han har det bedre, og jeg håber også, at han klare den. Men for f...... hvor det mindede mig om Namba's sidste dage. Savner hende stadig så forfærdelig :o(
Mens vi er ved hundene, så fik jeg i dag et dejligt gæsteindlæg på hundebloggen fra Danny's opdrætter. Flere har spurgt om han havde set ham siden vi forlod kennelen. Har du lyst til at se, hvad Otto skrev om Danny, så klik her.

10 kommentarer:

 1. Fine billeder af efteråret.
  Men hvor er det dog synd med Rino, håber han klarer det, så du ikke allerede igen skal udsættes for den sorg at miste. Krydser fingre.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne efterårsbilleder, så er det lige før jeg ikke er så meget efterårs"hader" når jeg ser det fra den vinkel :o)

  Stakkels Rino, håber det var et engangstilfælde og at han er ok.

  SvarSlet
 3. Åh nej...hvordan kan det ske at han har fået skubbet bækkenet?
  Lyder ikke godt...
  Har jo selv mistet 2 schæfere her i sommer, først min store dejlige Sesam på næsten 13 år i Juni og Trille på 15 år i oktober..:(
  Håber da at det er noget der kan ordnes så han kan få nogen gode år endnu.
  Trøstekram til dig og Rino..

  SvarSlet
 4. Kære Hyacinth Bucket.

  Jeg følger dig bla. på Aktive Dyrevenner, som du sikkert har set?? Da jeg læste om din kæmpe store sorg fik jeg en mega klump i halsen og en tåre i øjnene. Det er bare for tæt på hinanden. Selv mistede vi Namba i marts, og skulle vi sige farvel til Rino nu, ville det være for tæt. Heldigvis slap vi med skrækken i første omgang, men jeg vil have ham ud af prednisolon kuren, før jeg tør håbe han ikke får tilbagefald.
  Jeg kan ikke sige, hvad der er sket, men han leger en del med Danny på 8 mdr, og han har ingen hæmninger, når det gælder leg med bolde. Desuden er begge drenge braget sammen i deres voldsomme kådhed og leg, så de er tiltet rund. Mukighederne er mange, men hovedsagen er, at han har fået det meget bedre. Han skal dog lige have en eftertjek i morgen for at være på den sikre side. Her kommer dyrene nemlig først ;-) Du kan følge mine hunde på vores hundeblog ved at klikke dig ind på billedet af hundene længer oppe ;.)

  SvarSlet
 5. Smukke efterårsbilleder.
  God bedring med Rino.

  SvarSlet
 6. Smukke efterårsbilleder, jeg ønsker mig nogle flere græsser så tak for både billeder og navne:)
  Jeg ser at du ovenover har skrevet at Rino har det bedre, det glæder mig:)

  SvarSlet
 7. Kære Lisbeth
  Jeg viser en del græsser på min planteside hvis det skulle have nogen interesse :-)

  SvarSlet
 8. Dejlige efterårs-collager du har lavet. Når jeg lige kigger lidt over på hunde-bloggen, så forstår jeg godt at der ikke er så meget tid til haven og til blogging. Træningen med Danny fylder vist godt op i ugeplanen :o)

  SvarSlet
 9. Kære Berit.
  Den tid jeg investere i Danny nu er givet godt ud til fremtiden. Tro ikke andet end, at I bloggere og min have er i tankerne hver eneste dag. Men jeg mangler simpelthen tiden..

  SvarSlet
 10. Härliga höstfärger! Synd att vi inte få dem så länge.
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.