torsdag den 28. juli 2011

Jeg vil begå massakre!!

Jeg er kommet i krigshumør. Så enkelt kan det siges. Jeg har netop været ude på aftentur med hundene, og på stien udenfor haven på en strækning på små 30 meter talte jeg til ikke mindre en 26 styks af de slimede og ækle bæster. Hvor klamt!!


Så kan jeg godt forstå, at mine planter ser ud som de gør. Jeg talte lige kort med min nabo, der vil klippe de slimede bæster nu - nej lige nu. I morgen bliver der smidt sneglekorn ud langs hele hækken, og alt hvad jeg finder indenfor grunden bliver halshugget. Sådan!!

15 kommentarer:

 1. Må tilstå at der også står mord i hovedet på mig, når jeg ser de ækle snegle, der gnaver af mine prydplanter, og ødelægger mine grønsager.

  Jeg har allerede aflivet en del i år, 10-12 store fede basser måtte lade livet den anden aften.
  Uh...hvor er de ulækre :-(

  SvarSlet
 2. Go for it! Jeg hader dem også, og klipper dem over lige så hurtigt de viser sig.

  SvarSlet
 3. Adwr, hvor er de ulækre, jeg gyser ved tanken om at de nok også er på vej til min have - de er set nær herved - uf!

  SvarSlet
 4. U mnie w tym roku jest tych paskudnych ślimaków zdecydowanie mniej, może się przestraszyły, bo latach poprzednich je tępiłam bez żalu. Pozdrawiam

  SvarSlet
 5. Godt gået, sådan skal det være. De må af med livet de ulækre bæster.
  God jagt

  SvarSlet
 6. Uha de er klamme og verdens ulækreste bæster, som der også er dømt krig mod her. Jeg samler omkring 30-40 stk. hver aften, men så har jeg også de helt små babyer på ca. 2 mm med - men de bliver jo også store på et tidspunkt, så hellere nu end senere. Yakk!

  SvarSlet
 7. Din stakkel, jeg kan godt sætte mig ind i hvad du føler.
  Går runde hver aften i haven med hakken i hånden. Plejer at finde 10 til 15 hver gang som bliver hakket over på stedet. klamt men effektivt.

  SvarSlet
 8. Det är riktigt! - gör processen kort med marodörerna!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 9. Dræber-runden i haven er blevet en fast del af mine aftenrutiner. De er godt nok klamme.

  SvarSlet
 10. Ja de er virkelig ulækre og det er dejligt at din nabo er med på at gøre en indsats.

  SvarSlet
 11. Uf ja, jeg halshugger også mine, mindst et par stykker hver dag.
  Jeg må indrømme at jeg er ved at tude nogle gange, for de er bare så store og ulækre. Og jeg synes det er svært at slå dem ihjel når de er så store. Jeg tager spaden, men det er for meget et dyr, når de er så store :-(

  SvarSlet
 12. Jeg er også i krig med de bæster, og bekriger også skvalderkål samtidig... en evig kamp..

  SvarSlet
 13. Rigtig træls at få besøg af de ubudne gæster.
  Jeg har heldigvis indtil nu kun set 3 stk. Vi plejer at have dem. De kommer fra vores skov. Håber på at de fleste er gået til i vinter. Da stod meget af skoven under vand.
  Når de kommer ud fra skoven, forsøger vi på at bekæmpe dem med et drys salt, men det er fast arbejde morgen og aften.

  SvarSlet
 14. Nu har jeg importeret 6 stk. vinbjergsnegle, som (har jeg hørt) skulle holde dræbersneglene stangen?? På hvilken måde ved jeg ikke, men man har da lov at håbe. Vinbjergsnegle lever af døde dyr og plantedele.
  Til Tim Skovrup: LAV KULSUKKER/Symphytum Grandiflorum er god til at kvæle skvalderkål har jeg lært af en anden haveblogger. Ved endnu ikke om de virker, men jeg køber dem til efteråret.

  SvarSlet
 15. Jeg har indtil nu samlet over 900 snegle i min nye have. Jeg er flyttet ind i et hus, hvor den forrige ejer ikke havde overskud til at holde haven, og så har der været god vækst at disse ulækre snegle.Jeg samler dem op i høm høm poser og smider dem i skraldespanden, da de er kanibaler, tiltrækkes de af døde snegle, så mit råd er at samle dem op. nu er jeg nede på mellem 25 og 50 stk om aftenen, til at starte med var det over 100 stk. jeg har fået 13 vinbergsnegle, i haven, de skulle spise æggene, så håber det oså hjælper.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.