torsdag den 23. juni 2011

Det går fremad

I dag gik håndværkerne i gang med at lave den ramme hvorpå gulvet skal ligge.


Da terrassen skal udvides lidt i længden, og gulvet skal gå mellem mine taks og havedammen, måtte jeg flytte nogle krybende ene og andre stedsegrønne samt en enkelt hosta.


Jeg har været SÅ træt i dag, og næsten alt, hvad jeg har lavet er forgået i samme fart som fyren her. Det skulle nok lige passe, at jeg skal til at have et Méniere anfald, nu hvor jeg skal op og se Mester Dalby's have på søndag.

Ha' en dejlig aften derude i bloglandet ;-)

9 kommentarer:

 1. Uh, jeg håber at du er på dit "friskeste" på søndag, der skulle jo også gerne være lidt billeder til os der ikke skal med.

  SvarSlet
 2. Hej Madam Bæk

  Tak for hilsnen på min blog. Nu vil jeg også følge med på din. Det er da noget af et terrasseprojekt, det blive dejligt.

  Vi ses på søndag - vi må hellere tage navneskilte på allesammen, så vi kan kende hinanden....

  Hilsen fra Frk.Anemone/Ulla

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er der sket mange ting både hjemme hos jer og her på bloggen mens jeg har været fraværende:-) Sidder her og fantaserer om hvor fantastisk det bliver - men kan også sagtens føle/mærke din frustration over alt det rod det medfører - og mindre bliver det jo ikke når helbredet endnu engang viser sit grimme ansigt(mere end det plejer) Øv Øv

  SvarSlet
 4. Bliver skønt med jeres udvidede terrasse :)Håber du kommer over din træthed så du kan få det fulde udbytte af havebesøget på søndag..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 5. Nej sørme nej, lige netop den dag er du bare helt frisk. Det har vi to hermed bestemt :-)
  Håber virkelig, du får glæde af besøget.

  SvarSlet
 6. Kære Madam Bæksnegl

  Det går da ikke bare fremad, det går da stærkt!! - Med terrassen altså!! Super at have folk til det grove, når man selv er i snegletempo, men fortsæt nu endelig i det tempo hvis du dermed kan være frisk til på søndag. Jeg agter sandelig at hilse på dig (i din fulde højde ;o) - så sofaen op på ryggen og slap af.

  God bedring fra mig til dig.

  SvarSlet
 7. Jeg giver Lisbeth helt ret i at du er frisk på søndag, så I rigtigt kan hygge jer oppe hos Mester Dalby. Det er hermed bestemt!
  Jeg kender godt frustrationen over ikke at have det godt, når der er så meget at se til... det er bare øv! Men hold ud, for det skal nok lysne igen. Og jeg tror bare at jeres nye terasse bliver så flot :-)

  SvarSlet
 8. Det bliver da dejligt med jeres nye terrasse. Godt, man kan betale sig fra det grove, når nu helbredet driller. Håber du er frisk som en vårhare når I skal op og se den Dalbyske have!

  SvarSlet
 9. Taras z pewnością będzie rewelacyjny. Otoczenie ma Pani boskie. Będę śledził zmiany, bo kiedyś mam nadzieję, też będę miał okazję zamieszkać w tak pięknym miejscu :)

  Pozdrawiam ciepło
  Grzegorz
  http://ogrodnictwoaz.blogspot.com/

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.