lørdag den 26. marts 2011

Kælende koi'er

Det er vist ingen hemmelighed, at vi her i huset elsker dyr, og vil have, at de skal have så godt som muligt. Det gælder også vores små kælende koi'er. Vi snakker meget med dem hele sommeren igennem, og på den måde får vi dem til hånden. Det er en god ting, da vi meget lettere kan opdage sår og andre opståede problemer, når vi kan få dem hel tæt på. Desuden kan de fleste fanges med de bare hænder, hvis vi af en eller anden grund skal have dem op til nærmere eftersyn. Derfor behøver vi som regel ikke at jagte dem rundt i dammen med nettet.


 
Efter en lang vinter under flamingopladerne er det altid spændende, at se, hvor mange der har overlevet kulden. Indtil nu har alle klaret det, og er allerede begyndt at tigge efter en godbid og et kæl. 

Skal lige sige, at Namba havde samme kontakt til koi'erne som vi. Hun elskede at ligge og kigge på dem.

9 kommentarer:

 1. Øv hvad gør jeg galt, den siger denne video er privat. Ingen adgang.

  SvarSlet
 2. Kære Vibe

  Så skulle fejlen være rettet. Jeg havde sat et x forkert.

  SvarSlet
 3. De er da sjove, så tamme de er.
  Hvad sker der, hvis der kommer en kat ind i haven, tager de, de tamme fisk?

  Hos os har vi af og til katte der kommer ind og drikker vand af bassinet.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 4. Nu vil jeg vove den påatand at netop mine koi'er er intelligente, for de holder sig væk, når der kommer andre dyr forbi end lige vores :-D De kommer helller ikke til hånden, når der er fremmede i nærheden. Så de kan altså kende forskel.

  Fiskehejren kan heller ikke nå dem, da bassinet har stejle sider. Hejren skal helst have fødderne i vand, da den ikke kan nå længere ned end til fødderne.

  SvarSlet
 5. SÅDAN en flot fisk, heldige dig, de må være super skønne og ha´i haven.

  Go´ weekend:)

  Iben

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine... - og store!! :o)

  SvarSlet
 7. Kære Iben.

  Hvad er en havedam uden fisk?? Næ det sætter lige prikken over i'et.

  SvarSlet
 8. Godt at se de alle har overlevet - Er det bare mig der synes at de er vokset en del siden sidst??? Troede de gik i en slags dvale og blev tynde og magre :-) men dine ser ud til præcis det modsatte :-)
  Hilsen Vivi

  SvarSlet
 9. Kære Vivi.

  De er meget velnærede ovenpå vinteren, selvom de ikke har fået mad siden oktober måned. Der er alger i vandet, som de har gået og spist af i vinterens løb. Så ja, de er vokset.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.