mandag den 4. oktober 2010

Billeder billeder og atter billeder

Efter at jeg satte bloggen her i luften i weekenden, hvor vi var i vores campingvogn i Sverige, har jeg nu fået lagt nogle billeder i på siderne En have bliver til, og Méniere som er den sygdom jeg lider af.

Jeg vil en af de nærmeste dage, hvis helbredet tillader, fortælle lidt om havens træer. Her i huset er det nemlig helbredet der bestemmer dagsorden.

7 kommentarer:

 1. Kære Madam Bæk!

  Jeg ville lige kigge forbi og sige hej og tillykke med din blog:o)
  Kunne ikke lade være med at smile, da jeg på din billedserie så, hvordan græsplænen blev mindre og mindre:o) Sådan gik det også med vores græsplæne og nu er den helt væk. Synes græsplæner er noget overvurderede:o) Nej, lad os få en dejlig blomsterjungle og slippe for den infernalske plæneklipperlarm, ikke? At slå græs har nu heller aldrig været det mest ophidsende i denne verden, vel?

  .... Frodigt og flot ser det ud, Madam Bæk. Og tak for dine søde ord på Claus` blog:o)

  Ja, det er en ond sygdom den Meniere. Min svoger har lige fået det konstateret - men indtil videre heldigvis kun i mild grad. Og een af vore bekendte lider også af det. Men du er jo en rigtig fighter, kan jeg høre - og du får masser af grøn medicin i din dejlige have, ikke? Hatten af for sådan en viljestyrke, Madam Bæk:o)Du er et rigtigt kvindfolk:o) :o)

  Mange hilsner fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 2. PS: Og nej.....du er ikke helt hen i vejret:o) Det er da en herlig blog, du har banket ned:o)

  Mandagshilsner fra TANTE GRØN igen igen

  SvarSlet
 3. Kære TANTE GRØN.

  Du har helt ret i, at græsplæner godt kan undværes. det tager jo også længere tid at passe en plæne end bede, når man gør sommeren op - i hvert fald i min have. Det er kun fordi den bedre halvdel ikke vil af med den sidste stump, at vi har græs endnu.

  Desværre er begge mine dejlige unger også ramt afsvimmelhed. Den store af Méniere og den lille af vestibulær migræne.

  Med hilsen fra mig der vil afmed græsplænen.

  SvarSlet
 4. Kære Madam Bæk!

  Kan ikke lade være med at grine lidt i skægget....Havde samme "problem" med MIN mand, som absolut heller ikke ville af med græsplænen. Men jeg overbeviste ham lidt efter lidt og vi tog et lille stykke af plænen bid for bid:o) Nu siger han til gengæld: "Hvor er jeg lykkelig for at jeg ikke skal slå græsplæne en gang om ugen hele sommeren:o)" Held og lykke med overtalelsesevnerne!!!!!!!!!!

  .. Trist at høre, at dine døtre også er ramt af svimmelhed, men så er det jo godt at de har en stærk løve-mor med fighterånd, der kan støtte og bakke op. Min elskede datter har desværre også nogle problemer i form af nogle funktionsnedsættelser som er resultatet af en voldsom kompliceret og langvarig fødsel med svær iltmangel. Hun lider af nogle følgeskader og senfølgeskader. Ak ja, nogle gange er det ikke altid lige nemt, men så er det godt, at vi har vore haver at flygte ud i, ikke?

  Kærlige hilsner og tanker,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig have du formået at lave trods sygdom!
  Den er jo en fryd for øjet. En have du kan være meget stolt over!!
  Stor tak fordi du vil dele den med os fra Claus' blog!!
  Held og lykke videre med haven
  :0) Bente

  SvarSlet
 6. Jag beundrar din vackra have - och jag beundrar DIG!!!
  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvarSlet
 7. Kære Ruben

  tak for de søde ord.

  Madam Bæk

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.