mandag den 10. december 2012

Sne sne sne

 Jeg er træt af sne....Nej det er jeg ikke, men jeg er træt af, at skovle sne hele tiden. Det har sneet lige siden i går, og jeg har gravet bilen frem ikke mindre en to gange. Ikke fordi jeg skal køre, men det skal nok passe, at man skal rykke ud, når man mindst venter det. Og jeg er træt af at ryggen værker!!


Vi havde dog lige et par enkelte ophold i snevejret, hvor jeg kunne få taget lidt billeder. Det er godt nok længe siden, jeg har brugt mit store Canon. Mange af billederne blev ikke til noget, men sådan er det når hukommelsen er hullet som en si.

Håber at I trods vejr og sneskovling nyder det derude :)

5 kommentarer:

 1. Fine billeder. Den er jo pæn, sneen. Men jeg er altså træt af den. Det bliver pokkers svært at transportere sig nogen steder hen når der falder så meget sne!

  SvarSlet
 2. Det er ellers nogle søde snebilleder du har taget, især tidselkuglen og den reden hvor der burde stå et lille "Lukket" skilt i midten... ;o)

  SvarSlet
 3. Ja det er træls med sne, når man skal ud og skovle. Du fik da nogen gode billeder, heldigvis koster det ikke bare at slette de dårlige. Du må øve dig lidt mere de næste dage.
  God bedring med ryggen.

  SvarSlet
 4. Med tak for dejlige vinterlige stemningsbilleder, vil jeg ønske dig og alle dine kære, både de to og firbenede en rigtig glædelig jul samt et lyst og blomstrende nytår, fuld af glade hundeøjne:o)

  Knus og varme tanker

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.