lørdag den 1. september 2012

Svenske krukker

Jeg har før nævnt, at vi nyder livet i vores svenske paradis.


Hvem kan stå for sådan en morgenstemning lige udenfor døren?? Jeg kan ikke :-) Jeg håber, at det bliver dagligdagen indenfor en overskuelig fremtid..


Lige som derhjemme vokser ukrudtet lystigt, og også her synes jeg, at tiden kniber. Mange har spurgt mig, om jeg virkelig kan få tiden til at gå. Det har jeg ingen problemer med. Her er jo alt, og ikke mindst den skønne skånske og smålandske natur, hvor jeg tilbringer mange timer.


Jeg er lidt flov over at indrømme det, men selv i mine kun otte krukker, når ukrudtet af og til, at sætte sig fast. 


Det skulle der så gøres noget ved i dag, og det gav ikke så lidt.


De to eneste potter der ikke behøvede lugning var græsset og bregnen herover. De er trods gødning ikke blevet særlige store i år. Hvad gør jeg mon galt??
Jo det pyntede lidt. Billederne er ikke særlig gode, da de er taget med mobilos. 

Nå, jeg vil haste videre med dagens tekst. Ha' det pænt derude.

6 kommentarer:

 1. Ja men det pyntede da på krukkerne. Er det virkelig jeres mening, at I vil forlade hus, hjem og lille Dk for at flytte til Skåne? Det er nu også et fint sted i har kig på deroppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Lisbeth. Det er noget vi begge to gerne vil, men der er nogle ting der skal undersøges først samt et hus der skal sælges. Men det kan godt ligge lidt ude i fremtiden. Desuden arbejder gemalen endnu, men det er som sådan ikke noget problem.

   Slet
 2. Held og lykke med det skånske projekt... nogen gange skal man bare gøre det man har mest lyst til, inden tiden er løbet fra en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal man Sussi, for vi bliver jo ikke yngre :-)

   Slet
 3. Kære Madam Bæk.

  Long time, no see. Hold da op, hvor tiden flyver for en havetosse. Det bliver ikke til så meget blogkiggeri for tiden, men idag har jeg et helbred, der ikke tillader andet end at sidde stille, så intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

  Jeg kan godt forstå, at I er forelskede i det smukke Sverige og drømmer om at slå jer permanent ned engang. Det er som regel, det man ikke fik gjort, man fortryder. Man er nødt til at forfølge sine drømme og tage dem alvorligt, hvis det hele skal give mening.

  Held og lykke og jeg glæder mig til at følge drømmen, der bliver realiseret en skønne dag.

  Knus og de kærligste hilsner fra den forblæste Limfjordsø

  SvarSlet
 4. Kære Tante,

  Ja, det er længe siden. Jeg har tænkt på jer flere gange i løbet af sommeren - nu skal jeg altså have sendt den mail, men så der kommet 1000 ting i vejen.

  Vores største problem er, at det ikke er tid for at sælge huset, men vi har jo vores lille hyggelige husvogn og den underskønne svenske natur, når den er bedst. Men en dag ..... :-)

  Også mange knus til jer oppe på den lille forblæste ø.

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.