lørdag den 31. december 2011

Godt nytår.

Her i 2011 har året været præget at glæder og sorger. Vi mistede den 14 marts vores elskede Namba, næsten 13 år gammel. Selv om der er gået så lang tid er savnet stadig ufatteligt stort. Den 9 marts blev vores skønne Danny født og vi fik ham hjem den 4 maj. Med Danny's ankomst satte det en bremse på have fornøjelserne for en periode, da jeg hurtigt fandt ud af, at han meget gerne ville hjælpe til - mere end godt var. Gravede jeg et hul til en lille plante, så gravede Danny et hul til et træ osv. :-)
2011 var også et år med smerter i ryggen, hvor jeg til sidst måtte jeg bide i det sure æble og få ryggen scannet. Diagnosen viste sig desværre at ryggen er slidt og det kun kan blive værre med tiden. Begge mine forældre havde også samme problem, så nu krydser jeg finger for, at mine børn ikke skal igennem det. Jeg er derfor kun glad for, at vi har fået lavet så mange af det grove ting i haven som vi har. Det der er tilbage er mindre projekter, som jeg håber på kan blive en realitet i 2012. Nu må vi se.

Tilbage er der kun, at ønske Jer alle dejlige haveblogger et


Rigtig godt nytår og på gensyn i 2012.

6 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår - husker du også for et år siden hvor få vi var sammenligenet med nu ? Det har været et godt haveblog år og jeg glæder mig til det næste sammen med dig og de andre.
  Håber vi ses i det nye år - hilsen fra Berit

  SvarSlet
 2. Også et rigtig godt nytår til dig. På gensyn i 2012. Jeg håber din ryg får det bedre, så du kan få realiseret dine drømme for 2012.

  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Mange tak for det år der er gået, det har været dejligt at lære dig at kende. Sjovt var det også at møde dig og din mand live i sommers.
  Når foråret kommer kommer min mand og jeg helt sikkert over på besøg for at se jeres have.

  Tak for de mange dejlige indlæg du har lavet, du kan tro jeg nyder dem.
  Godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
 4. At blive ramt på helbred (mere end du er i forvejen) og at miste en hund er bestemt ikke at kimse af. Men jeg husker nu også et dejligt og stort projekt med en ny skøn terrasse blev en realitet, som én af de dejlige ting der er sket i jeres skønne have :-)
  Det var hyggeligt at møde dig og din mand i CD's have. Det gør din blog meget mere personlig for mig :-) Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år i haven og håber, at din ryg ikke hindre dig i din store glæde. God bedring.
  Du og din familie ønskes et godt og blomstrende nytår :-)

  SvarSlet
 5. Også et rigtig godt Nytår til dig og din familie.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Kære Madam Bæk
  Du ønskes et godt nytår herfra også..Håber at 2012 bliver året uden for megen sygdom og modgang men masser af gode oplevelser med hunde og havevenner :)
  Mange hilsener Karina (lindelyst)

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.