onsdag den 20. februar 2013

Snart tid til beskæring.

Nu ved jeg ikke, hvordan I har det, men jeg synes slet ikke, at det er vejr til, at opholde sig derude. Og slet ikke i haven, hvor der stadig ligger sne. 

Da knægten lige fik en dog amok i haven, skulle jeg lige ud for fortælle ham, at det ikke er velset her. Derfor fik jeg lige kigge lidt på det, der skal laves her i foråret. Egentligt tager jeg det stille og rolig, da haven er blevet droslet lidt ned efter, at jeg har fået Danny (hunden) som er under uddannelse og tager meget af mit overskud.

Nogle af græsserne skal deles, og de er allerede lovet væk. I ved selv til hvem :)


 Den store her bliver der tre fire stykker af.

 Kejserbusken skal lige af med en gren eller to i år.


Jeg håber at min buxbom og taks stiklinger fra sidste år har klaret vinteren. 


Mine guldjordbær og venbed ser ud til at trives.


 Æbletræet skal rettes til

En busk som jeg ikke kan huske, hvad hedder skal igen i år af med de ældste grene.


Kirsebærtræet har fået nogle meget lange grene. Da jeg købte det fik jeg af vide, at den ikke ville blive mere end et par meter i omkreds... Man skal ikke høre efter hvad de siger. Jeg ved ikke om det vil se amputeret ud, hvis jeg kortere grene af.Min askbladet løn skal også rettes til. Jeg vidste, at det blev et stort træ, så det skal beskæres og formes hvert år.


Min lille stjerne magnolia står med fede knopper. Jeg glæder mig virkelig til, at se den blomstre.


Mange af mine græsser er begyndt, at blive grønne i bunden.


Duft jasminen skal også af med et par grene i år. 
Forårets højde punkt er no, når alle mine rhododendron skal til, at blomstreFor slet ikke at snakke om mine klatrehortensia der formentligt vil dække det meste af brændeskuret i år. Min lille snart 40 kilo tunge tidsrøver og jeg vil ønske jer en fortsat god dag derude.


6 kommentarer:

 1. Uh, jeg er ikke god til beskæring. Er altid bange for at skære for meget og ender med at skære for lidt. Hvor har du meget fint i gang allerede! Og hvor er Danny bare smuk! Sikke et blik :-)

  SvarSlet
 2. Nana jeg fjerner hele grene fra neden. På den måde holder busken sig ung hele tiden :)

  Knægten er en rigtig smuksak. Det er hans sind også. Flere havde allerede lagt billet ind på ham som hanhund til deres tæver, men desværre kommer han ikke i avlen, da han har D hofter :( Han bliver dog ikke skånet af den grund, og bliver fortsat brugt til brugsarbejde. Civil politihund.

  SvarSlet
 3. Ja, nu vill vi snart komma igång med alla projekt i haven, hoppas vädret blir bättre nästa vecka. Och Danny är ju jättefin, vilken blick!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 4. Du behøver vidst ikke gå og kede dig, der er da nok at se til:)

  SvarSlet
 5. I de her dage er det vis nok bare lige at stikke næsen udenfor - og så hurtigt ind igen. Men måske kan du holde varmen med alt det arbejde du har foran dig :)

  SvarSlet
 6. Er så sindsyg træt af sne nu, kom nu forår. Glæder mig til at komme igang. Du kommer da ikke lige til at kede dig med det samme.
  Håber dit helbred arter sig, hils manden søde. Knus

  SvarSlet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.