tirsdag den 29. oktober 2013

Efter stormen.

Der er vist ingen, der ikke observerede den blæsende dag i går. Her i Nordsjælland slap vi rimelig fra uskadt fra den.

På stien udenfor haven væltede det ene af de meget rådne træer lige ned i genboen flotte have. Det er utrolig, at kommunen ikke tager og får de træer fjernet. Næ nej i stedet tager de og fjerner den nedfaldende store grene, mens resten for lov til at blive stående. Mon de venter på, at de nærliggende huse skal skades for mange tusinde kroner før der sker noget?? Vi har før måtte sande, at de i den grad vasker finger, når deres manglende vedligeholdelse giver borgerne dyre skader på deres egendom.

Tilbage på matriklen, slap vi meget billigt. En gammel havestol var væltet,

Og drivhuset fik KUN knust to glad. De andre år har der været tale om langt flere glas - op til 16 stykker på en gang.

Der var derfor ikke andet, at gøre end, at gå ud og få samle skårene op. 
Nu er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg fik brugt nogle timer i haven, som har være noget forsømt denne sommer. Det skyldes, at jeg har brugt rigtig mange timer på træning ofte tre til fem timer om dagen, af min skønne hund.
Dagen have arbejde blev til hele fire trillebøre fulde ukrudt. Når jeg forhåbentlig når igennem inden vinteren, så bliver alle tre kompostbeholdere tømt. Så skulle vi være klar til forårets kommen om nogle måneder..

8 kommentarer:

 1. Ja du slap billigt, det var godt. Det er trist at se alle de drivhuse, som er knust fuldstændig og alle de store flotte træer, som er knækket som tændstikker eller rykket op med rod.

  SvarSlet
  Svar
  1. tirsdag morgen tog jeg ud på spor med hønsegården ved Nakkehoved. Det var ikke små ting der lå på Strandvejen af tage, plankeværk og træer :)

   Slet
 2. Der slap du da heldigvis "billigt" da jeg så DMI´s animering i går, så så det ud til at det ville blive slemt ved nordkysten.
  Vi fik også kun småskader på ting der i forvejen sad løst og jeg havde nogen løse plader stående op ad drivhuset , så der røg 8 glas.
  Vi skal nu kun på et par "dags besøg" i sommerhuset førend vi lukker for vinteren.
  Håber vi ses igen til næste sommer - tænker tit på vores hyggelige eftermiddag med Anita.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg svarede Lisbeth ovenover, så gik det hårdt til nede på Nordre Strandvej.

   Ja det var en rigtig hyggelig eftermiddag, da vi var på besøg hos dig. Til sommer må vi finde ud af noget her :)

   Slet
 3. Hej Katy
  Selv om du skriver i slap billigt kan det da ses stormen har været forbi hos jer, men der var godt nok også gang i den. Vi var ude for at prøve at få det meste ind, og en troldrubine måtte vi også slå en stolpe ned ved og få tøjret fast, for den var lige ved at lette.
  Håber det har båret frugt, det store engagement du har lagt i hundene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anita vi slap billigt heroppe, men på Strandvejen ser det noget værre ud. Har i dg været en tur ved Jyderup. Hold da magle, hvor markerne flød med tage, container og væltede træer.

   Ja det går rigtig god med træningen af knægten. Han er nu blevet mere moden, siden vi sås sidst. Øvelserne er ved at stabilisere sig, så nu skal vi se hvor langt vi er nået til det kommende Klubmesterskab. :)

   Slet
 4. Det var godt der ikke skete noget særligt slemt i din have selvom glas selvfølgelig ikke er sjovt at få spredt i haven. Godt stormen hurtigt drev over. Her er væltet et stort grantræ ind i naboens have, og ellers kun småskader.
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Glasskårene lå næsten pænt samlet, hvor de var faldet ned, så det var til, at går til.

   Håber ikke, at naboen har fået ødelagt for meget i haven.(

   Slet

Læg gerne en lille hilsen, når du besøger min side, så vil jeg blive glad.